Annonce
Kolding

Kommune og boligforening sætter fokus på bæredygtige studieboliger

Redux - Affald og Genbrug sætter sammen med Alfabo fokus på bæredygtige studielejligheder. Foto: Kolding Kommune.
Annonce

Kolding: Torsdag 10. september sætter Redux – Affald og Genbrug og boligforeningen Alfabo fokus på bæredygtige studieboliger, når de inviterer til hyg og byg, hvor studerende kan gøre genbrugsfund og se, hvordan studielejligheden kan indrettes bæredygtigt med møbler fra genbrugspladsen.

Til dette event står TV-tømrer Casper Kjerumgaard, der blandt andet er kendt fra programmet Helvedes Hus på TV3, klar til at hjælpe og vejlede. Man kan også give et nap med, når Repair & Remake Festival bygger et growroom, der er en knap tre meter høj have.

- Vi vil gerne skabe god stemning og fællesskab om genbrug og genanvendelse. Inspirere til at man kan indrette studieboligen bæredygtigt med genbrugsmøbler – og ikke nødvendigvis behøver at købe det hele fra nyt, fortæller Niels Kallesøe Sørensen, eventkoordinator i Redux – Affald og Genbrug.

Hyg og byg afholdes i år i samarbejde med boligforeningen Alfabo, som viser to lejligheder frem i deres nye ungdoms- og studieboliger, Campus II. Den ene lejlighed har Redux – Affald og Genbrug indrettet som inspiration med udelukkende genbrugsmøbler.

Hyg og byg finder sted i Kolding Åpark 18 torsdag den 10. september fra kl. 12-16.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Rekordmange smittede plejehjemsbeboere døde sidste uge

Annonce