Annonce
Varde

Kommunen bliver forsikringsselskab for idrætsforenings nye bygning

Hallen i Næsbjerg er en del af skolen, men benyttes også af NRUI. Nu ønsker NRUI en tilbygning. Foto indeholder data fra Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering. Skråfoto, 11. maj 2019
Annonce

Næsbjerg: Næsbjerg-Rousthøje Ungdoms- og Idrætsforening, NRUI, vil gerne lave en tilbygning til hallen i Næsbjerg. Problemet er, at kommunen ejer jorden, og det er dyrt at udstykke grunden.

Så derfor er der fundet en alternativ løsning. Borgmester Erik Buhl (V) fortæller, at det bliver NRUI, der skal bygge bygningen og stå for alt drift og vedligehold bagefter. Men rent teknisk bliver bygningen overdraget vederlagsfrit til kommunen, der kommer til at stå som ejer.

Den væsentligste konsekvens af aftalen er, at det er kommunen, der står for at forsikre bygningen. NRUI skal betale en præmie til kommunen, og hvis huset brænder, så er det kommunen, der må genopføre bygningen.

Den anden konsekvens er, at hvis NRUI opløser sig selv, så er det kommunen, der ejer tilbygningen.

Tilbygningen på 158 kvadratmeter vil indeholde et fitness- samt spinningrum, omklædningsrum samt et redskabsrum. Aftalen blev godkendt af byrådet tirsdag aften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Blåvand under angreb - igen

Podcast

JV Podcast: Derfor får Søvndal svært ved at erobre borgmesterposten

Annonce