Annonce
Esbjerg

Kommunen tager imod ekstra værnemidler

Esbjerg Kommune tager gerne imod alle ekstra værnemidler fra borgere, fiirmaer og foreninger. Foto: Colourbox
Esbjerg Kommune vil gerne have de ekstra værnemidler, der måtte findes rundt omkring, så medarbejdere og borgere kan beskytte sig bedst muligt mod coronavirus.
Annonce

Esbjerg Kommune: Værnemidler er vitale i kampen mod coronavirus, og nu åbner Esbjerg Kommune op for, at borgere, virksomheder, foreninger og organisationer kan aflevere, hvad man måtte have liggende til beskyttelse af både medarbejdere og borgere.

- Jeg vil vurdere, at vi har værnemidler nok til i hvert fald påske, og vi har bestilt flere hjem, men der er ventetid på nye leverancer. Derfor har vi brug for, at alle, som kan, nu giver en hånd med og overdrager ekstra værnemidler til os. På den måde kan vi i fællesskab sikre, at der fortsat er værnemidler nok til at beskytte sårbare borgere for eksempel på plejehjem og alle de medarbejdere, som i denne tid gør en kæmpe indsats rundt omkring i kommunen for at tage sig af udsatte og syge borgere, siger direktør for Sundhed & Omsorg i Esbjerg Kommune, Arne Nikolajsen.

Håndsprit

Direktør Arne Nikolajsen oplyser, at der er blevet indført rationering af håndsprit blandt sundhedspersonalet i Esbjerg Kommune.

Medarbejderene skal aflevere en tom flaske for at få udleveret en ny eller komme med en tom flaske og få den genopfyldt.

Det sker ifølge direktøren for at undgå, at håndsprit "forsvinder andre steder hen, end det var tiltænkt", som der har været eksempler på.

Annonce

Indlevering

Kommunen har allerede fået flere henvendelser fra folk, der gerne ville aflevere værnemidler som for eksempel ansigtsmasker, håndsprit, beskyttelsesdragter og beskyttelsesbriller, og nu sætter Esbjerg Kommune indleveringen i system.

Indlevering af værnemidler til kommunen kan ske på hjælpemiddeldepotet på Lillebæltsvej 33, 6715 Esbjerg N, hvor der vil være åbent for indlevering mandag til fredag mellem klokken 10.00 og 14.00.

Medarbejdere på hjælpemiddeldepotet efterser de indleverede værnemidler, inden de hurtigt fordeles videre ud til kommunens værnemiddeldepoter, så de kan komme borgere og medarbejdere i blandt andet sygeplejen hjemmeplejen og på plejehjem til gode.

Har man større partier af værnemidler, afhenter kommunen dem gerne, i så fald bedes man ringe på telefon 2947-1086.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

Annonce