Annonce
Vejen

Koncert blev aflyst i november:  Ann Katrine venter forsat på at få de lovede penge retur

Ann Katrine Dalum er træt af, at hun og tre andre fra den lomme, hvor hun bor, ikke som lovet har fået refunderet udgiften til billetter til en koncert, der blev aflyst i november. Foto: Lena Juul
Trods løfte om det modsatte venter Ann Katrine Dalum og tre andre i den lomme, hvor hun bor, stadig på at få penge retur for en koncert, der blev aflyst i november. Det er hun harm og uforstående overfor.

Vejen: Allerede sidste forår besluttede Ann Katrine Dalum og tre andre kvinder i den lomme, hvor hun bor, at de sammen ville til koncert med Hit Med 80erne i Troldesalen den 5. december.

- Min genbo købte billetterne. Vi fire tøser er tit ude til arrangementer. Vi har også gået en halvmaraton og alle mulige andre ting, men koncerten blev aflyst og den hyggelige aften røg i vasken, fortæller hun.

I en mail dateret den 30. november beklager Niels Allerslev på vegne af det lokale firma Nitam, som står bag koncerten.

"Refundering af billet er allerede sket for nogle og for resterende vil det ske automatisk indenfor de kommende dage", skrev han i mailen.


For mig handler det ikke om selve beløbet, men jeg er harm og uforstående over for, at arrangøren vil være bekendt at love noget, han ikke kan holde og stille folk noget i udsigt, som de ikke får.

Ann Katrine Dalum


Siden er der gået mere end tre måneder. Og billetterne, der koster 225 kroner stykket, er ikke blevet refunderet.

- Vi har både ringet og skrevet til arrangøren, men der er ikke sket noget. Det vakte vores mistanke, og så var der pludselig én, der i  Vejen-gruppen på Facebook skrev om en anden koncert, som var aflyst, og hvor billetkøberne ikke har fået deres penge retur, siger Ann Katrine.

Annonce

29 venter fortsat på penge

På hjemmesiden Hit Med 80'erne i Troldesalen har de fire fået det svar: "Beklager, der går sin tid. Der gøres alt, hvad der kan for at få styr på det hele".

-  For mig handler det ikke om selve beløbet, men jeg er harm og uforstående over for, at arrangøren vil være bekendt at love noget, han ikke kan holde og stille folk noget i udsigt, som de ikke får

Ann Katrine Dalum og tre af hendes venner fra lommen, hvor hun bor, havde håbet på en hyggelig aften med 80'er musik - men den blev aflyst. Foto: Lena Juul

Hun støtter gerne lokalt.

- Jeg skulle have været afsted med en anden veninde til en koncert på en kro. Her skrev jeg til arrangøren, at jeg ikke behøvede at få pengene tilbage, de måtte gerne gå til den lokale kro og musikerne, men her kunne jeg ikke undgå at få pengene retur.

JydskeVestkysten har været i kontakt med  Niels Allerslev.  Han ønsker ikke at besvare avisens spørgsmål, men har sendt  følgende kommentar per mail.

"Det er korrekt at der er et antal billetkøbere som endnu ikke har fået refunderet deres billet.

Dette er beklageligt og der arbejdes for at få dette foretaget til de sidste 29 personer der mangler at modtage deres refundering.

Der forventes en endelig afklaring på hele situationen i denne uge".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce