Annonce
Kultur

Koncert i Slotfelt-laden: Kom med til en af de første koncerter efter genåbning

Ulrik Tjørnelund Bossen var manden bag sommerens støttekoncerter for Tønder Festival. Nu har han klar med live-arrangement. Arkivfoto: André Thorup
Lørdag den 8. maj er der igen liv og musik i Slotfeltladen i Møgeltønder, når tre lokale musikere giver koncert i samarbejde med Schackenborg og lydteknikeren bag Tønder Festivals støttekoncert.

Møgeltønder: Lydteknikeren bag støttekoncerten for Tønder Festival, der blev afholdt i august 2020, er endnu engang på spil. Denne gang er det med en genåbningskoncert 8. maj, der afholdes i samarbejde med Schackenborg i Slotfeltladen ved Møgeltønder.

Det er Ulrik Tjørnelund Bossen fra GigRec Productions, der er manden bag et samarbejde med lokale artister og Schackenborg.


Annonce

Jeg har arbejdet sammen med alle musikerne tidligere. Idéen udsprang over en kop kaffe sammen med Kasper ved en af vores utallige indspilningssessions. Derfra har det så udviklet sig til at blive noget mere omfangsrigt.

Ulrik Tjørnelund Bossen, initiativtager til genåbningskoncerten


Med i samarbejdet er tre etablerede, og genremæssigt forskellige, musikalske konstellationer, der spiller deres egen komponerede musik, og har ophav i og omkring Tønder.

Den kan du opleve

Man kan opleve sanger og sangskriver Steffen Schulz, der blandt andet har haft sin sang ”Corona i synnejysk børnehøjde”, til at gå viralt på facebook, og har fået mere end 360.000 visninger.

Gruppen Mallemuk bestående af Michael Hornhaver Mortensen og Joakim Okkels udgav deres debutplade i 2020. De var også med ved støttekoncerten for Tønder Festival.

Og du kan opleve Kasper Buch, der lige nu er aktuel med sin single "Point This Ship", der på under en måned har haft mere end 25.000 afspilninger, og bliver spillet på landsdækkende radio på DR P4.

- Jeg har arbejdet sammen med alle musikerne tidligere. Idéen udsprang over en kop kaffe sammen med Kasper ved en af vores utallige indspilningssessions. Derfra har det så udviklet sig til at blive noget mere omfangsrigt, fortæller Ulrik Tjørnelund Bossen.


Jeg har arbejdet sammen med alle musikerne tidligere. Idéen udsprang over en kop kaffe sammen med Kasper ved en af vores utallige indspilningssessions. Derfra har det så udviklet sig til at blive noget mere omfangsrigt

Ulrik Tjørnelund Bossen


Steffen Schulz er blandt kunstnerne, der giver spiller ved genåbningskoncerten i Slotfelt-laden den 8. maj. Arkivfoto: Annett Bruhn 

Koncerten afholdes lørdag den 8. maj klokken 20 i Slotfeltladen ved Møgeltønder, og dørene åbner klokken 19. På grund af afstand mellem købte billetter, kan der minimum købes to billetter af gangen. I henhold til gældende corona-regler skal der kunne fremvises corona-pas ved indgangen.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce