Annonce
Billund

Koncert med Sing Sing Sing

Sing Sing Sing består af Ivan Pedersen, Nina Forsberg, Alex Nyborg Madsen, Sascha Dupont og Søren Jacobsen. Pressebillede

Grindsted: Kulturhuset i Grindsted er søndag 30. september ramme om en koncert med gruppen Sing Sing Sing Sing Sing Sing er navnet på en ny musikalsk konstellation, som bringer fem af de store navne sammen fra dansk musikliv. Tilsammen kan de fem medlemmer kvittere med mere end 100 års erfaring i den danske musikbranche.

De fem medlemmer af bandet er Ivan Pedersen, Nina Forsberg, Alex Nyborg Madsen, Sascha Dupont, Søren Jacobsen.

De fem musikalske personligheder i Sing Sing Sing vil ifølge MT promotion byde publikum på et akustisk univers af guitarer, keyboards og ting "der kan rystes, rasles og slås på".

Gruppen har endevendt medlemmernes egne bagkataloger for at finde de bedste numre i samlingen, der kan få nyt liv i denne sammenhæng. Dertil tilføjes det også, at helt nye sange heller ikke er utænkelige. I Kulturhuset glæder man sig til at byde velkommen til en underholdning og spændende aften med en masse dejlig musik. Spillet af nogle meget dygtige musiker.

Koncerten indledes kl. 20.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Indvandreres efterkommere fornægter ytringsfrihed: Hvad bilder de sig ind?

Det skriger til himlen. Hundredtusinder på flugt har fået lov at opholde sig i Danmark, men langt fra alle siger tak ved at respektere vores demokrati. 48 procent af efterkommerne af ikke-vestlige indvandrere mener, at det skal være forbudt at kritisere religion. Det kan man læse i Udlændinge- og Integrationsministeriets årlige undersøgelse af ikke-vestlige indvandrere og efterkommeres medborgerskab. Det er rystende. De fleste af efterkommernes forældre har fået lov at være her, fordi de er flygtet fra diktaturer, hvor man kan risikere livet ved at ytre sig, tro på andet end islam, være homoseksuel eller i opposition til diktatoren. Lande, hvor individets frihed intet betyder. Vi giver deres børn alle muligheder. Og så fornægter halvdelen af efterkommerne helt grundlæggende rettigheder som at måtte kritisere alt, også religion. Hvad bilder de sig ind? Formanden for Rådet for Etniske Minoriteter, Halima El Abassi, siger, at efterkommere står uden for samfundet og ikke føler sig som en del af fællesskabet. Forfatter Tarek Hussein taler om "dagligdagens hetz" mod muslimer og siger, at den får dem til at hæve paraderne. Begge repræsenterer en offermentalitet, der ikke er til at holde ud. Den kan heller ikke begrundes i fakta. Dagen efter nyheden om efterkommernes mentale fravalg af Danmark kan Kristeligt Dagblad fortælle om en undersøgelse fra det amerikanske Pew Research Center. Man har interviewet 24.599 mennesker i 15 vestlige lande og kan konkludere, at danskerne er de tredjemest positive over for muslimer efter nordmænd og hollændere. Det er altså ikke danskerne, der ikke er tolerante. Tværtimod kan man nu med god ret spørge, hvor stor en andel af mennesker med foragt for demokratiske værdier vi vil acceptere i vores land. At stille spørgsmålet har intet med racisme at gøre, men alene med det allervigtigste: demokrati, ytringsfrihed og frihedsrettigheder. Værdier, vi skal insistere på som altafgørende i vores land. Også for vores gæster.

Annonce