Annonce
Billund

Koncert med Sing Sing Sing

Sing Sing Sing består af Ivan Pedersen, Nina Forsberg, Alex Nyborg Madsen, Sascha Dupont og Søren Jacobsen. Pressebillede

Grindsted: Kulturhuset i Grindsted er søndag 30. september ramme om en koncert med gruppen Sing Sing Sing Sing Sing Sing er navnet på en ny musikalsk konstellation, som bringer fem af de store navne sammen fra dansk musikliv. Tilsammen kan de fem medlemmer kvittere med mere end 100 års erfaring i den danske musikbranche.

De fem medlemmer af bandet er Ivan Pedersen, Nina Forsberg, Alex Nyborg Madsen, Sascha Dupont, Søren Jacobsen.

De fem musikalske personligheder i Sing Sing Sing vil ifølge MT promotion byde publikum på et akustisk univers af guitarer, keyboards og ting "der kan rystes, rasles og slås på".

Gruppen har endevendt medlemmernes egne bagkataloger for at finde de bedste numre i samlingen, der kan få nyt liv i denne sammenhæng. Dertil tilføjes det også, at helt nye sange heller ikke er utænkelige. I Kulturhuset glæder man sig til at byde velkommen til en underholdning og spændende aften med en masse dejlig musik. Spillet af nogle meget dygtige musiker.

Koncerten indledes kl. 20.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Illegal indvandrig er alarmerende

Fra statistikkerne ved vi, at der er godt 800.000 indvandrere og efterkommere i Danmark. Opgørelserne siger naturligt nok ikke noget om den illegale indvandring, da de pågældende personer ikke er registreret. Men Rockwool Fonden har et skøn. Ved hjælp af en avanceret statistisk model vurderer Rockwool Fonden, at cirka 26.000 personer opholder sig ulovligt i landet. Det er en stigning på 18 procent, siden fonden kom med sin seneste rapport i 2016. Nyheden er alarmerende. Et er den lovlige immigration, der så sandelig også har skabt udfordringer. Men noget ganske andet er, at vores land åbenbart huser mennesker, vi intet aner om. Vi har således ikke mulighed for at tjekke, om de pågældende er farlige kriminelle eller måske endog terrorister. I sagens natur er der indbyggede usikkerheder i rapporten. Men ifølge fondens egen forskningsenhed holder det med 95 procents sandsynlighed stik, at mellem 23.000 og 29.000 personer lever under jorden her til lands. Hver og en af dem er en for mange. Tilsyneladende er der to former for illegal indvandring. Uvist hvordan lykkes det åbenbart nogle mennesker at snige sig hertil og gå i skjul. Andre indrejser lovligt, men opholder sig efterfølgende i Danmark i strid med lovgivningen. Blandt andet sker det åbenbart, at kinesere udnytter deres landsmænd som kummerligt betalt arbejdskraft i restaurationsbranchen. Kokkene kommer til Danmark i henhold til den såkaldte beløbsordning. Den sikrer på papiret kineserne en ganske udmærket løn. Men Fagbladet 3F skriver, at ingen eller kun få fridage samt groteske arbejdsuger kombineret med fradrag for kost og logi reducerer den reelle timeløn til omkring 25 kroner. Kinesiske kokke er næppe den store trussel mod rigets sikkerhed. Men de pågældendes ophold er ligeså ulovligt som alle andre illegale immigranters. Derfor er der også her behov for en energisk indsats med at opspore og udvise disse mennesker, ligesom deres arbejdsgivere naturligvis skal gøres ansvarlige.

Kolding

Efter krisemøde: Nyt forlig og fremtidens Kolding Havn ventes klar inden jul

Annonce