Annonce
Haderslev

Koncert med vellyd og vaser

Anna Johannsen, cello, Giuly Johannsen, violin, Maria Johannsen, sopran og Johanna Ewald, viola, spiller ved koncerten. Foto: L. Østergård
Den lille Sommerfestival debuterer et nyt sted med musik af Bach frem til vor tid.
Annonce

HADERSLEV: Efter mange års Lumchtime koncerter i Von Oberbergs Hus har afstandsreglerne på grund af corona gjort det umuligt at holde koncerter der. I stedet for har Maria Johannsen sammensat en lille festival for klassisk musik med tre koncerter i juli i Den Gamle Katedralskoles festsal.

Der bliver sørget for, at regeringens afstandspåbud for koncerter bliver overholdt, så publikum kan føle sig trygge. Festivalen bliver støttet af Dansk Solistforbund, Bund deutscher Nordschleswiger og Fuglsang.

Den første koncert i Den lille Sommerfestival er med musik fra Bach op til vores tid - et  program med samlet en times klassisk musik.

Det er Anna Johannsen, cello, Giuly Johannsen, violin, Maria Johannsen, sopran og Johanna Ewald, viola, som man kan høre med værker af Barbara Strozzi, Bach, Beethoven, Vaughan Williams og Gubaidulina.

Forbindelsen til Lertøjssamlingen er der dog stadig. Ved koncerten onsdag 15. juli kl 13-14 vil museumsinspektør Nynne Martinussen lave et kort indslag med skatte fra Ehlers Lertøjssamling.

Den følgende koncert holdes onsdag 22. juli ligeledes i festsalen. Overskriften her er  Beethoven 250 år,

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Friture satte ild i køkken

Danmark

Fundings analyse: Når Messerschmidt bliver forfremmet, skal du lægge mærke til disse tre ting

Regionalt For abonnenter

Underretninger om belastede børn fortsætter på rekordhøjt niveau: Ekspert savner viden bag tallene

Danmark

Messerschmidt bliver forfremmet: Afløser Espersen som næstformand i DF

Annonce