Annonce
Esbjerg

Koncert: Stig Rossen synger julen ind i Esbjerg

Stig Rossen synger julen ind i Musikhuset Esbjerg sammen med Katrine Nørgaard. Foto: Emilia Therese.
Annonce

Esbjerg: Det er efterhånden blevet en tradition, at Stig Rossen synger julen ind i Musikhuset Esbjerg, og sådan bliver det også i år på trods af coronasituationen.

I stedet for én koncert bliver der i stedet to, så flest muligt kan lytte med, når Stig Rossen går på scenen i Esbjerg, sammen med gæstesolist Katrine Nørgaard.

For mange er Stig Rossens julekoncerter blevet en uundværlig del af deres juletradition. Julestemningen kommer snigende i løbet af de stemningsfyldte koncerter, hvor Stig Rossen som altid bliver bakket op af sit seksmands-band under ledelse af kapelmester Thomas Jaque og det faste julekor bestående af fire  sangere.

Repertoiret byder som altid på en skøn blanding af julesange fra både indland og udland, og kulissen er traditionen tro den hyggelige julestue med træer, lys, gaver, den buldrende pejs og lænestolen, hvor Stig i løbet af koncerten sætter sig for at læse årets julehistorie.

De to koncerter med Stig Rossen afvikles den 25. november henholdsvis klokken 17.30 og 20.00 i Koncertsalen i Musikhuset Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Er der en ledig plads i din boble?

Annonce