Annonce
Aabenraa

Koncertarrangører: Programmet bugner, så køb nu bare billetter!

Den 13. november optræder Sanne Salomonsen på Gazzværket sammen med Electric Guitars. Hun optrådte også på Gazzværket i 2016. PR-foto: Errol John Manalo Babao
Mange koncerter blev udsat i foråret, så efterårets program er ekstra tykt. Alligevel er billetsalget stadig sløjt. Men det er sikkert at gå til koncert, påpeger arrangørerne.
Annonce

AABENRAA: Mens billetsalget til efterårssæsonen hos Aabenraa Live stod helt stille i forsommeren, er der nu begyndt at komme gang i det. Eftersom en række koncerter i foråret blev rykket til efteråret og vinteren, er der da også et ekstra stort program at vælge fra.

- Men vi sælger stadig ikke så mange billetter som normalt, siger direktøren for Aabenraa Live, Morten Vilhelm, som tror, at det stigende smittetryk generelt i Danmark lige nu får folk til at holde sig tilbage.


Vi sælger stadig ikke så mange billetter som normalt.

Morten Vilhelm, direktør for Aabenraa Live


Koncertstederne indretter sig efter restriktionerne, som blandt andet betyder, at publikum skal være siddende og med afstand. Aabenraa Lives koncerter på de mindre spillesteder er allerede i gang, og fra 1. oktober spilles der også koncerter på Gazzværket, som har plads til 200 siddende mod normalt 1200 stående.

Annonce

Pengene tabes ikke

I Sønderjyllandshallen, hvor der normalt er plads til 950 siddende, kan der nu kun være 440 stole. ”Ørkenens Sønner”, som havde udsolgte forestillinger, har løst det ved at indsætte flere spilleaftener end oprindeligt planlagt.

Ifølge direktøren, Peter Autzen, er de første store arrangementer forløbet uden problemer. Der justeres lidt på afviklingen, blandt andet så kunstnerne optræder uden pause, og publikum ikke har mulighed for at hænge ud i foyeren.

- Man skal ikke være bange for at købe billet. Og pengene er ikke tabt, hvis arrangementet skulle blive aflyst eller flyttet, understreger Peter Autzen.

Hvis de nuværende restriktioner forlænges til efter 31. oktober, vil en næsten udsolgt koncert med Jacob Dinesen den 11. november i Sønderjyllandshallen komme i knibe. Men Aabenraa Live arbejder på at få kunstneren til at give flere koncerter, eventuelt to samme aften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Selvfølgelig er der magtkamp i DF

Kolding

Smittetrykket stiger fortsat: Kolding overhaler Vejle målt på antallet af nye corona-smittede

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce