Annonce
Aabenraa

Kondo og Severinsen: Ryd op og find ro

Sanne Severinsen er professionel oprydder - Danmarks svar på Marie Kondo. Mød hende på Aabenraa Bibliotek 22. august. PR-foto
Annonce

Aabenraa: Japanske Marie Kondo kom på alles læber, da hun på streamingtjenesten Netflix delte ud af budskabet om at rydde op i sit hjem for at få indre ro.

Danmarks svar på Marie Kondo er den professionelle oprydder og life coach Sanne Severinsen. 22. august kl. 17.30 kommer hun til Aabenraa Bibliotek for at give sine bedste råd til at få ryddet ud i det overflødige fyld, så der er plads til det, der giver værdi.

- Vi har alle sammen den der rodeskuffe med ting, vi ikke nænner at smide ud, men heller ikke bruger. Og som vi slet ikke aner, hvordan vi skal få ryddet ud i. For når det er gjort, så er der det overfyldte tøjskab og den uoverskuelige garage, der efterhånden er blevet endestationen for alle de ting, vi ikke bruger, men som vi ikke nænner at smide ud, lyder det i pressemeddelelsen.

Manglende overskud, tid og viden om, hvor man overhovedet skal begynde, står typisk i vejen for at komme i gang med at rydde op.

Billetter til foredraget kan købes på bibliotekets hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Den irske pub i turistby får bøde og sur smiley

Danmark For abonnenter

Coronasmittede får anerkendt arbejdsskader: Ingen har endnu udsigt til erstatning

Annonce