Annonce
Sønderborg

Konfirmationer i Egen Kirke bliver lukkede arrangementer

Årets konfirmationsgudstjenester i Egen Kirke bliver noget anderledes: Arkivfoto: Poul F. Skøtt
På grund af corona-restriktioner bliver konfirmationsgudstjenesten søndag kun for indbudte gæster, mens menigheden må vente til en aftenandagt.
Annonce

Guderup: Årets konfirmationer i Egen Kirke bliver noget anderledes end sædvanligt.

På grund af coronaen og forsamlingsforbuddet på maksimum 50 personer bliver konfirmationsgudstjenesterne et lukket arrangement for indbudte gæster.

- Vi må ikke forsamles så mange, som vi er vant til, derfor holder vi på de to pågældende søndage en aftenandagt klokken 19.00, hvor menigheden kan komme i kirke, da det ikke er muligt at deltage i konfirmationerne om formiddagen, forklarer sognepræst Kitty Hovgaard.

Telegrammer og andre gaver til de enkelte konfirmander kan afleveres i Egen Sognegård og ikke som vanligt i Kirkens Våbenhus.

Egen Sogn flyttede tidligere på året konfirmationerne to måneder fra den 19. april til den 14. juni og fra den 26. april til den 21. juni. Den første konfirmation er søndag klokken 10 i Egen Kirke, hvor der på grund af corona-restriktioner nu kun kan være 80 mennesker.

Søndagens konfirmander er følgende: Daniel Mocian Biel, Anna Berg Ebbesen, Mathias Jespersen Galinski, Peter Elnef Jensen, Mie Bonde Kohls, Emma von Eitzen Larsen, Emma Fogt Nissen, Patrick Ohlsen, Simon Holm Petersen, Amina Lauritzen Petersen og Casper Fine Thomsen.

Også konfirmationsgudstjenester klokken 9.30 og klokken 11 den 21. juni er lukkede arrangementer med begrænset antal indbudte. Denne dag vil der også være aftensandagt for alle interesserede klokken 19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordtyskland

Anden bølge er i gang: Tyskland kan blive lukket land for danskere lige om lidt

Danmark

Nu kan borgere med milde symptomer selv booke coronatest uden hjælp fra lægen

Annonce