Annonce
Sønderborg

Kongeligt teater opfører gratis ballet i Sønderborg

Den gratis sommerballet kan opleves ved Sønderborg Slot den 15. juni. Arkivfoto: Søren Gylling
Det Kongelige Teater kommer igen til Sønderborg for at vise gratis sommerballet. Det sker lørdag den 15. juni ved Sønderborg Slot.

Sønderborg: Det Kongelige Teaters sommerballet besøger dobbelt så mange byer, når det igen i år inviterer til en gratis oplevelse under åben himmel i ti danske byer fra 9. til 19. juni. Sønderborg er igen på turneen, som den har været det sidste mange år. Forestillingen trækker mange hundrede til slotsparken, men et par gange er forestillingen dog aflyst på grund af regn i sidste øjeblik. Det skete senest sidste år samt i 2015 på grund af balletdansernes sikkerhed.

Kongelig sommerballet har siden 2006 trukket titusinder af danskere til de gratis balletforestillinger i hele landet.

- Jeg er bragende stolt af Den Kongelige Ballets høje niveau netop nu. Det skal vi selvfølgelig vise hele landet. Sommerballetten er altid et af kompagniets højdepunkter. Helt personligt glæder jeg mig allerede, siger balletmester Nikolaj Hübbe i en pressemeddelelse.

Balletten kommer til Sønderborg lørdag den 15. juni. Publikum opfordres til at tage madkurven med til forestillingen klokken 19.00. Scenen bygges op i løbet af dagen, og senere kan publikum sætte sig til rette i græsset med deres fyldte picnickurve. I selskab med Den Kongelige Ballet får de en unik sommeroplevelse, som blandt andet indeholder en forsmag på den kommende sæsons forestillinger.

I Jylland kan man opleve balletten i Sønderborg, Kjellerup, Rebild Bakker, Herning og Billund.

Programmet for den gratis ballet offentliggøres senere på året.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce