Annonce
Haderslev

Konger og dronninger til Vojens Høtte

Høttelørdag ? i år den 25. august ? stiller skakklubben bræt og brikker op til fortovsskak foran Rådhuscentret 25. PR-foto

Vojens: I Vojens Skakklub er Høtten - den årlige byfest i uge 34 - startskuddet til en ny sæson.

Høttelørdag - i år den 25. august - stiller skakklubben bræt og brikker op til fortovsskak foran Rådhuscentret 25 (Stine & Holmberg). Her kan man møde nogle af klubbens medlemmer til Høtteskak. Høtteskakken er et propagandaarrangement, hvor alle interesserede kan dumpe ned og hygge sig med et par hurtige spil.

Når Høtten er overstået, indleder Vojens Skakklub sæsonen 2018-19 for gamle og nye medlemmer. Det foregår i Huset, Danmarksgade 8 i Vojens hver mandag fra og med 27. august. For børn og unge begynder det kl. 18, for voksne er det fra kl. 19.15.

- Kom og få en snak og et parti skak. Det er helt uforpligtende. Såvel nybegyndere som mere rutinerede er velkomne, lyder det fra skakklubben.

Vojens Skakklub har altid et tilbud om undervisning, der især retter sig mod børn og unge - typisk i alderen 7-14 år. Med de rette fif fra erfarne skakspillere kan man hurtigt blive bedre - og så bliver det endnu sjovere at spille skak.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Erhverv For abonnenter

3F-formand undrer sig over lukningen af testfabrik: Man vil opleve et kæmpe dræn af viden

Annonce