Annonce
Haderslev

Konger og dronninger til Vojens Høtte

Høttelørdag ? i år den 25. august ? stiller skakklubben bræt og brikker op til fortovsskak foran Rådhuscentret 25. PR-foto
Annonce

Vojens: I Vojens Skakklub er Høtten - den årlige byfest i uge 34 - startskuddet til en ny sæson.

Høttelørdag - i år den 25. august - stiller skakklubben bræt og brikker op til fortovsskak foran Rådhuscentret 25 (Stine & Holmberg). Her kan man møde nogle af klubbens medlemmer til Høtteskak. Høtteskakken er et propagandaarrangement, hvor alle interesserede kan dumpe ned og hygge sig med et par hurtige spil.

Når Høtten er overstået, indleder Vojens Skakklub sæsonen 2018-19 for gamle og nye medlemmer. Det foregår i Huset, Danmarksgade 8 i Vojens hver mandag fra og med 27. august. For børn og unge begynder det kl. 18, for voksne er det fra kl. 19.15.

- Kom og få en snak og et parti skak. Det er helt uforpligtende. Såvel nybegyndere som mere rutinerede er velkomne, lyder det fra skakklubben.

Vojens Skakklub har altid et tilbud om undervisning, der især retter sig mod børn og unge - typisk i alderen 7-14 år. Med de rette fif fra erfarne skakspillere kan man hurtigt blive bedre - og så bliver det endnu sjovere at spille skak.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Skoler og institutioner skal fortsat holde lukket i Kolding: Borgmester kritisk over for sen udmelding

Trekantområdet

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

EfB For abonnenter

Kommentar: Derfor kan topkampene koste EfB oprykningen

Annonce