Annonce
Kolding

Konkurrencen skærpes: Ny synshal åbner nær Kolding Storcenter

Brian Hansen kommer til at stå i spidsen for Applus Bilsyns nye synshal i Kolding. Den nye hal åbner i løbet af november og får adresse hos Aunsbjerg Biler på Platinvej. PR-foto
Applus Bilsyn åbner sin tredje synshal i Kolding - denne gang nær Kolding Storcenter.
Annonce

Kolding: Konkurrencen på bilsyn-markedet bliver nu skærpet i Kolding.

I løbet af november åbner kæden Applus Bilsyn således sin tredje synshal i byen, denne gang hos Aunsbjerg Biler ud mod Vejlevej. I forvejen har kæden haller på Essen i det sydlige industrikvarter og på Korsvej i det nordlige industrikvarter.

- Vi så, at vi manglede et sted tættere på midtbyen, og så havde vi en dialog med Aunsbjerg og fandt ud af, at det var et godt match, forklarer direktør i Applus Bilsyn, Per V. Rasmussen, som ser et stort potentiale i den nye placering.

- Den nye afdeling åbner ved storcenteret og Bauhaus, og tusindvis af bilister kører hver dag frem og tilbage i området, siger han.

Annonce

Plads til endnu en

Der er i forvejen en stribe forskellige synshaller i Kolding, men Per V. Rasmussen er overbevist om, at der er plads til endnu en, hvis servicen er i orden.

- Vi mener, at der er plads til en hal til, og at vi godt kan få kunder til det. Der er jo kun de syn, der er i et givent område, så det er et spørgsmål om, hvor folk vælger at køre hen, og hvilken service man giver dem, siger han og fremhæver blandt andet, at der i den nye synshal er drive-in, så man behøver ikke at bestille tid på forhånd.

Den nye synshal får den 51-årige bilsagkyndige og automekanikeruddannede Brian Hansen i spidsen. Han har ti års erfaring med bilsyn og er i øjeblikket ansat på Applus Bilsyn i Kolding nord.


Der er jo kun de syn, der er i et givent område, så det er et spørgsmål om, hvor folk vælger at køre hen og hvilken service, man giver dem.

Per V. Rasmussen, Applus Bilsyn
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce