Annonce
Vejen

Konkurrent overtager MenuBoxens måltidskasser

Pia Foged, til venstre, indehaver af Den Grønne Asparges i Aarhus, overtager Menuboxen, der har haft Randi Snor og hendes bror Brian i spidsen. Pressefoto
MenuBoxen i Skrave, der leverer måltidskasser til kunder i både Jylland og på Fyn, bliver med virkning fra den 27. august overtaget af virksomheden Den Grønne Asparges fra Aarhus.

Skrave: Måltidskassevirksomheden, Den Grønne Asparges, der holder til i Aarhus, overtager i slutningen af august sin sønderjyske konkurrent MenuBoxen, der ligger i Skrave.

I første omgang kører Menuboxen videre under samme navn. Måltidskasserne vil dog fremover blive pakket i lokalerne i Aarhus.

MenuBoxen drives af søskendeparret Randi og Brian Snor. De har siden 2013 leveret måltidskasser til husstande i store dele af Jylland og på Fyn, men har nu besluttet, at det er tid til at give stafetten videre.

- Vi undersøgte de andre måltidskasseleverandører, og Den Grønne Asparges, synes vi, var en værdig arvtager, siger 62-årige Randi Snor, der ser overtagelsen som et generationsskifte.

- Og vi synes, at de ligner os mest på værdierne. Pia (Foged, indehaver af Den Grønne Asparges, red.) har også selv startet det og har sine ideer og værdier med. Så på den måde synes vi, at vi ligner hinanden ret meget.

Annonce

Kan udvide hernede

Randi Snor fortæller, at MenuBoxen hver uge sender 300 måltidskasser afsted, og hun mener, at Den Grønne Asparges med overtagelsen af MenuBoxen får mulighed for at få et godt fodfæste i det sydjyske.

- Jeg tror, det passer rigtig godt til dem, at vi har godt fat hernede, så de har mulighed for at udvide hernede, siger Randi Snor, der endnu ikke ved, hvad hun skal lave, når hun ikke længere skal drive MenuBoxen.

- Først skal jeg lige tænke mig lidt om, og så må vi se, hvad jeg så skal, siger Randi Snor, der mener, at tidspunktet for salget er det rigtige.

- Det skulle være nu. Det er det rette tidspunkt, det har vi en klar fornemmelse af, siger Randi Snor, der har nydt årene med MenuBoxen.

- Det har da været superspændende.

Store muligheder

Den Grønne Asparges begyndte i 2010 som en online delikatesseforretning, men har senere fået succes med sine måltidskasser, der leveres i hele landet.

Pia Foged, der er indehaver af Den Grønne Asparges, så straks store muligheder i en overtagelse af MenuBoxen.

- Det er en spændende virksomhed, og den har fået skabt et solidt fundament af loyale kunder, som vi glæder os meget til at byde velkommen hos os inden længe, siger Pia Foged.

I første omgang vil kunderne ikke mærke den store forskel.

- Vi arbejder sammen med MenuBoxen for at gøre overgangen så problemfri for MenuBoxens kunder som muligt, siger Pia Foged.

Den Grønne Asparges overtager MenuBoxen den 27. august.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce