x
Annonce
Aabenraa

Konkurrent overtages: Rødekro-virksomhed har været på opkøb

Med en stor gul mærkat på Arne Christiansens sorte firmavogn markeres El-Møllers overtagelse af virksomheden. Til højre Lars Erik Thomsen og til venstre Arne Christiansen. Pressefoto
El-Møller køber konkurrerende virksomhed og ansætter nu tidligere ejer.

Rødekro: El-installatørforretning El-Møller A/S i Rødekro overtager med virkning fra 1. marts el-installatørforretningen Arne Christiansen på Tøndervej i Aabenraa og samler alle aktiviteter i Rødekro.

Med opkøbet vil El-Møller A/S samlet beskæftige 15 medarbejdere blandt dem Arne Christiansen.

Opkøbet sker på initiativ af El-Møllers direktør Lars Erik Thomsen.

- Vi ønsker en kontrolleret vækst, og her passer Arne Christiansens profil godt ind i vores set up. Vi kender hinanden som kvalitetsbevidste kolleger. Vi er så heldige, at både Arne og svenden Rasmus fortsætter, siger Lars Erik Thomsen.

Arne Christiansens forretning blev grundlagt af faderen i 1954. Arne Christiansen overtog virksomheden ved et generationsskifte i 1988. De administrative opgaver, som Arne Christiansens hustru Bodil hidtil har udført, vil fremover blive overtaget af El-Møllers personale.

El-Møller er grundlagt i 1927 og hører dermed til blandt områdets ældste håndværksvirksomheder.

Direktør Lars Erik Thomsen og serviceleder Lasse Fabricius overtog firmaet i 2016 efter at have været ansat i virksomheden i henholdsvis 32 år og 13 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Annonce