Annonce
Aabenraa

Konkurrent overtages: Rødekro-virksomhed har været på opkøb

Med en stor gul mærkat på Arne Christiansens sorte firmavogn markeres El-Møllers overtagelse af virksomheden. Til højre Lars Erik Thomsen og til venstre Arne Christiansen. Pressefoto
El-Møller køber konkurrerende virksomhed og ansætter nu tidligere ejer.
Annonce

Rødekro: El-installatørforretning El-Møller A/S i Rødekro overtager med virkning fra 1. marts el-installatørforretningen Arne Christiansen på Tøndervej i Aabenraa og samler alle aktiviteter i Rødekro.

Med opkøbet vil El-Møller A/S samlet beskæftige 15 medarbejdere blandt dem Arne Christiansen.

Opkøbet sker på initiativ af El-Møllers direktør Lars Erik Thomsen.

- Vi ønsker en kontrolleret vækst, og her passer Arne Christiansens profil godt ind i vores set up. Vi kender hinanden som kvalitetsbevidste kolleger. Vi er så heldige, at både Arne og svenden Rasmus fortsætter, siger Lars Erik Thomsen.

Arne Christiansens forretning blev grundlagt af faderen i 1954. Arne Christiansen overtog virksomheden ved et generationsskifte i 1988. De administrative opgaver, som Arne Christiansens hustru Bodil hidtil har udført, vil fremover blive overtaget af El-Møllers personale.

El-Møller er grundlagt i 1927 og hører dermed til blandt områdets ældste håndværksvirksomheder.

Direktør Lars Erik Thomsen og serviceleder Lasse Fabricius overtog firmaet i 2016 efter at have været ansat i virksomheden i henholdsvis 32 år og 13 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce