Annonce
Kolding

Konkursramt politiker sælger sin ejendom: Gevinsten skal bruges til at afdrage gæld

4,35 millioner kroner er gården her på Uhrevej 3 i Jordrup sat til salg til. Foto: Google Maps
Byrådsmedlem Merete Due Paarups gamle gård på Uhrevej i Jordrup er sat til salg efter hendes virksomheds konkurs i februar. Ejendommen er oprindeligt fra 1880 og indrettet med kontorer, showroom, lager og bolig og ligger på en kæmpegrund med hestefold og udsigt til marker. Pris: 4,35 millioner kroner.

Kolding/Jordrup: Banken og skattevæsenet får nogle af sine penge, når - og hvis - det lykkes den konkursramte radikale byrådspolitiker Merete Due Paarup at sælge sin og ægtefællens kontorejendom på Uhrevej 3 i Jordrup.

Ejendommen på 1279 kvadratmeter er netop blevet annonceret til salg hos Mrics og KHL Erhverv for 4.350.000 kroner, og den består af tre selvstændige bygninger og et stort udenomsareal på den 39.600 kvadratmeter store grund.

"Perlen", som ejendomsmægleren skriver,  er kontorbygningen på 495 kvadratmeter, og der er også et boliglejemål på 199 kvadratmeter fordelt stueplan og tagetage.

Annonce

Ejendommen er sat til salg, efter at Merete Due i februar måtte erklære sin egen virksomhed, Image Consult Jordrup ApS, konkurs. Det betød en fyreseddel til 11 ansatte.

Siden har en kurator fra Penta Advokater arbejdet med at opgøre den samlede gæld, som er på omkring 1,8 millioner kroner. Den største kreditor er Image Consults pengeinstitut, men der er også gæld til skattevæsenet.

Skylder pænt beløb

I forbindelse med konkursen oplyste Merete Due Paarup, at ejendommen på Jordrupvej 3, som ligger i et ejendomsselskab, fortsat skulle udlejes til de daværende lejere.

- Men nu er der kun én lejer tilbage, og det er en enkeltmandsvirksomhed, der kommer on and off. De to andre lejere var i pladsproblemer og vil tættere på Kolding, jeg kan arbejde hjemmefra, og vores børn flytter ud af stuehuset. Så det giver mening at sælge ejendommen, siger hun.

Jeg tænker ikke, det bliver verdens bedste forretning at sælge gården, for vi skylder et pænt beløb i den.

Merete Due Paarup, konkursramt byrådsmedlem

Og de penge, du tjener ved salget, skal de så bruges til at afdrage din gæld fra Image Consults konkurs?

- Jeg tænker ikke, det bliver verdens bedste forretning at sælge gården, for vi skylder et pænt beløb i den. Vi har investeret mere i den, end den måske kan bære, fordi vi har brændt sådan for det. Men ja, vi skal bruge et beløb på at afdrage på vores gæld, siger hun.

Image Consult havde indtil konkursbegæringen den 28. februar holdt til på det nedlagte landbrug på Uhrevej i 20 år. Men på grund af et "stort hul i jorden", som Merete Due Paarup selv betegner det, måtte virksomheden til sidst kapitulere.

ImageConsult havde blandt andet satset på nogle digitale produkter og løsninger, som ikke skabte resultater hurtigt nok, og så var den udover corona ramt af langtidssygemeldinger og barsler hos personalet. Og det er summen af dette, der sammen med corona har været årsagen, forklarer hun.

Merete Due Paarup driver i dag en nystartet enmands-virksomhed - fortsat indenfor reklame og kommunikation.

Merete Due Paarup forventer ikke, at salget af ejendommen bliver en guldrandet forretning. Foto: Martin Ravn
Annonce
Kolding For abonnenter

Nedgravet lig fundet i kolonihaveområde og tre personer fængslet: Det ved vi om den uhyggelige drabssag

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Henrik fandt 43-årig formodet drabsoffer gennembanket kort før han forsvandt: - Der må være nogle, der har været meget sure på ham

Esbjerg For abonnenter

Thomas' fingre var smeltet ind til senerne, men nu har han sagt farvel til førtidspension: Jeg vil hellere arbejde i mit eget firma

Varde For abonnenter

Chokeret Julie tog sig af dement kvinde, der gik forvirret rundt i midtbyen og ledte efter kørelejlighed til grænsen: - Jeg fik at vide, at jeg bare skulle lade hende gå

Kultur For abonnenter

Duran Duran kæmpede forgæves mod festivalkulden: Simon Le Bon kunne tø sin stemme op men ikke publikum

For abonnenter

Nødråb fra virksomheder: Vi ved ikke, om vi kan få råvarer om en måned. Eller hvad de koster. Og om leverandøren findes om et år

Kolding

To mænd og en kvinde er sigtet for drab på 43-årig mand fundet gravet ned i kolonihaveområde: Sådan reagerede de ved grundlovsforhøret

Kolding For abonnenter

Efter drabet på 22-årig kvinde: Nu vil Kate bare gerne væk fra stoffer og utryghed på Violvej

Klimakamp ved køledisken: Klimamærker guider Kvicklys kunder til mere klimavenlige indkøb

Sydjylland

André gav sin mobber et knæ i ansigtet: Blev første gang smidt ud af skolen i 3. klasse - nu vil han lægge årti med vold og stoffer bag sig

Endnu en havørn fundet død med hagl i kroppen, men ingen ved, hvorfor eller hvem der gør det: - Det er noget forbandet svineri

Billund

Barn kørt ned af bil: 72-årig kvinde overså formentlig sin vigepligt

Aabenraa For abonnenter

Pia og hele byen knokler for kæmpe gul Tour-fest: Nu skal landsby på verdenskortet

Kolding

Dreng med autisme tog fra Gentofte til Kolding for at komme i praktik: Her ville firma godt give Noah en praktikplads

Annonce