Annonce
Danmark

Konkursramt superligaspiller politianmeldt i svindeldrama med eks-svoger

Andelsboligforeningen Rughøjen i Odense har politianmeldt fodboldspiller Kevin Conboy for underslæb. Foto: Anne Myrup Pedersen
En fynsk andelsboligforening har anmeldt Randers FC-spilleren Kevin Conboy til Fyns Politi. Ifølge formanden for foreningen har fodboldspillerens konkursramte selskab DKadministration stjålet store beløb fra deres konti. Kevin Conboy afviser at have gjort noget kriminelt.
Annonce

Svindel: Superligaspilleren Kevin Conboy fra Randers FC er politianmeldt for underslæb i sit eget konkursramte selskab DKadministration.

Avisen Danmark har tidligere fortalt, hvordan Kevin Conboys eks-svoger er politianmeldt i sagen. Men nu viser det sig altså, at også fodboldspilleren selv har en politianmeldelse på halsen.

Det er andelsboligforeningen Rughøjen i Odense, der står bag anmeldelsen til Fyns Politi. Det fortæller foreningens formand Rasmus Dal.

I slutningen af oktober sidste år opdager han, at 734.000 kroner er blevet overført fra boligforeningens konti hos DKadministration til selskabets egen konto. Det er sket uden Rughøjens tilladelse. Kevin Conboy er anført, som selskabets direktør, og derfor retter Rasmus Dal anmeldelsen den vej. - Jeg anmelder ham med det samme, jeg opdager svindlen, siger Rasmus Dal, som samtidig også anmelder fodboldsspillerens eks-svoger Dion Brockdorff til Fyns Politi.

Det er Dion Brockdorff, der har stået for den daglige drift af DKadministration, og som var direktør i selskabet før Kevin Conboy. Ifølge flere kilder er det Dion Brockdorff, der står bag svindlen.

Der er tale om en gammel politianmeldelse, og jeg forholder mig med ophøjet ro. Jeg ved, jeg ikke har lavet noget kriminelt, og jeg er dybt ulykkelig på Rughøjens vegne, siger han.

Kevin Conboy

Annonce

Conboy risikerer straf

Avisen Danmark har set dokumentation for, at andelsboligforeningen Rughøjen har anmeldt fodboldspilleren. Fyns Politi vil dog hverken be- eller afkræfte anmeldelsen, eller om Conboy efterforskes i sagen. Vicepolitiinspektør Jens Langdal oplyser dog følgende i et skriftligt svar:

- Jeg ikke kan kommentere på den enkelte sag, men generelt kan jeg fortælle, at efterforskningen i denne sagskategori typisk vil omfatte en undersøgelse af ejerskabets/direktionens rolle og kendskab til forholdet.

Kevin Conboy fortæller til avisen, at han ikke var klar over, at han også selv var anmeldt i sagen.

- Der er tale om en gammel politianmeldelse, og jeg forholder mig med ophøjet ro. Jeg ved, jeg ikke har lavet noget kriminelt, og jeg er dybt ulykkelig på Rughøjens vegne, siger han.

Kevin Conboy har overfor avisen Danmark tidligere afvist alt kendskab til svindlen, og Dion Brockdorff har taget det fulde ansvar. Men som avisen Danmark tidligere har beskrevet, kan Kevin Conboy alligevel kan blive holdt ansvarlig for svindlen. Flere eksperter peger på, at fodboldspilleren således risikerer at blive ramt af både konkurskarantæne og erstatningskrav.

Kevin Conboy

  • Kevin Conboy er født 15. oktober 1987 i Esbjerg. Her voksede han op og startede sin fodboldkarriere.
  • Han fik sin første professionelle kontrakt i foråret 2008, da han skrev kontrakt med EfB.
  • 30. august 2011 solgte EfB Conboy til den hollandske klub NEC Nijmegen på en treårig kontrakt.
  • I august 2015 skiftede han til FC Utrecht på fri transfer, hvor han spillede i to sæsoner.
  • Siden 2017 har han spillet venstre-back for Randers FC. Kontrakten løber foreløbigt indtil sommeren 2020.
  • Han har i sin karriere spillet en enkelt kamp for landsholdet i 2012.
  • Kevin Conboy er i dag bosat i Viby J ved Aarhus, hvor han bor med sin kæreste og to sønner.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: På god fod med Odin

Annonce