Annonce
Danmark

Konkursramt superligaspiller politianmeldt i svindeldrama med eks-svoger

Andelsboligforeningen Rughøjen i Odense har politianmeldt fodboldspiller Kevin Conboy for underslæb. Foto: Anne Myrup Pedersen
En fynsk andelsboligforening har anmeldt Randers FC-spilleren Kevin Conboy til Fyns Politi. Ifølge formanden for foreningen har fodboldspillerens konkursramte selskab DKadministration stjålet store beløb fra deres konti. Kevin Conboy afviser at have gjort noget kriminelt.

Svindel: Superligaspilleren Kevin Conboy fra Randers FC er politianmeldt for underslæb i sit eget konkursramte selskab DKadministration.

Avisen Danmark har tidligere fortalt, hvordan Kevin Conboys eks-svoger er politianmeldt i sagen. Men nu viser det sig altså, at også fodboldspilleren selv har en politianmeldelse på halsen.

Det er andelsboligforeningen Rughøjen i Odense, der står bag anmeldelsen til Fyns Politi. Det fortæller foreningens formand Rasmus Dal.

I slutningen af oktober sidste år opdager han, at 734.000 kroner er blevet overført fra boligforeningens konti hos DKadministration til selskabets egen konto. Det er sket uden Rughøjens tilladelse. Kevin Conboy er anført, som selskabets direktør, og derfor retter Rasmus Dal anmeldelsen den vej. - Jeg anmelder ham med det samme, jeg opdager svindlen, siger Rasmus Dal, som samtidig også anmelder fodboldsspillerens eks-svoger Dion Brockdorff til Fyns Politi.

Det er Dion Brockdorff, der har stået for den daglige drift af DKadministration, og som var direktør i selskabet før Kevin Conboy. Ifølge flere kilder er det Dion Brockdorff, der står bag svindlen.

Annonce

Der er tale om en gammel politianmeldelse, og jeg forholder mig med ophøjet ro. Jeg ved, jeg ikke har lavet noget kriminelt, og jeg er dybt ulykkelig på Rughøjens vegne, siger han.

Kevin Conboy

Conboy risikerer straf

Avisen Danmark har set dokumentation for, at andelsboligforeningen Rughøjen har anmeldt fodboldspilleren. Fyns Politi vil dog hverken be- eller afkræfte anmeldelsen, eller om Conboy efterforskes i sagen. Vicepolitiinspektør Jens Langdal oplyser dog følgende i et skriftligt svar:

- Jeg ikke kan kommentere på den enkelte sag, men generelt kan jeg fortælle, at efterforskningen i denne sagskategori typisk vil omfatte en undersøgelse af ejerskabets/direktionens rolle og kendskab til forholdet.

Kevin Conboy fortæller til avisen, at han ikke var klar over, at han også selv var anmeldt i sagen.

- Der er tale om en gammel politianmeldelse, og jeg forholder mig med ophøjet ro. Jeg ved, jeg ikke har lavet noget kriminelt, og jeg er dybt ulykkelig på Rughøjens vegne, siger han.

Kevin Conboy har overfor avisen Danmark tidligere afvist alt kendskab til svindlen, og Dion Brockdorff har taget det fulde ansvar. Men som avisen Danmark tidligere har beskrevet, kan Kevin Conboy alligevel kan blive holdt ansvarlig for svindlen. Flere eksperter peger på, at fodboldspilleren således risikerer at blive ramt af både konkurskarantæne og erstatningskrav.

Kevin Conboy

  • Kevin Conboy er født 15. oktober 1987 i Esbjerg. Her voksede han op og startede sin fodboldkarriere.
  • Han fik sin første professionelle kontrakt i foråret 2008, da han skrev kontrakt med EfB.
  • 30. august 2011 solgte EfB Conboy til den hollandske klub NEC Nijmegen på en treårig kontrakt.
  • I august 2015 skiftede han til FC Utrecht på fri transfer, hvor han spillede i to sæsoner.
  • Siden 2017 har han spillet venstre-back for Randers FC. Kontrakten løber foreløbigt indtil sommeren 2020.
  • Han har i sin karriere spillet en enkelt kamp for landsholdet i 2012.
  • Kevin Conboy er i dag bosat i Viby J ved Aarhus, hvor han bor med sin kæreste og to sønner.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
SønderjyskE

Følg kampen direkte: SønderjyskE scorer

Kommentar For abonnenter

Når de yngste skoleelever må vente urimeligt længe på bussen

Det skulle være så godt alt sammen, da den tidligere regering tilbage i begyndelsen af året foretog en justering på folkeskoleområdet sammen med Dansk Folkeparti, Socialdemokratiet, SF og Radikale Venstre. Justeringen handlede blandt andet om at gøre skoledagen kortere for eleverne i indskolingen – altså på klassetrinene 0. – 3.-klasse. Med aftalen blev partierne på Borgen enige om at skære to timer og et kvarter af skoleugen for eleverne, der er i alderen fra seks til ni år. Med den kortere skoleuge blev der skabt mere frihed og også større faglighed. Lød det fra politikerne. For nogle elever rundt på en del af Vejen Kommunes folkeskoler er det dog så som så med de gode intentioner. I hvert fald halter det noget, når det gælder friheden, som vi beskriver på forsiden af denne sektion. Virkeligheden på mange skoler er blevet en helt anden. For det kan godt være, at flere af skoledagene er blevet kortere. Men det er i hvert fald ikke ensbetydende med, at eleverne så også kan nyde friheden – slet ikke hjemme. Et sted mellem 40 og 70 skoleelever rundt i kommunen kan nemlig slet ikke komme hjem, når det ringer ud ved 13.15-tiden. De må i stedet vente helt op til en time på, at bussen ruller op foran deres skole. Og med en vis transporttid er nogle af eleverne klar til at stille skoletasken hjemme i privaten lidt før klokken 15 – altså en time og tre kvarter senere. - Det synes jeg ikke, at vi kan være bekendt. Jeg mener, at busafgangene bør tilpasses skolens ringetider, lød det fra det socialdemokratiske byrådsmedlem, Elin Winther, på byrådsmødet tidligere på ugen. Og S-politikeren har en pointe. Rigtig mange politikere fik via de nyinstallerede mikrofoner i den nye byrådssal tildelt ordet. Og selv om der var forståelse for problematikken med ventetiden, så besluttede et stort flertal, at der ikke bliver ændret på forholdene. Dels fordi det på nuværende tidspunkt ikke er muligt at ændre på bustiderne, og dels fordi det vil koste Vejen Kommune omkring 900.000 kroner årligt at tilpasse busserne de ringetider, som der er på de pågældende skoler. Flertallet har talt. Og sådan er demokratiets spilleregler. Men det rokker ikke ved, at Udvalget for skoler og børn med rimelighed godt kan kigge på problematikken engang til. Altså en ommer. Er der da virkelig ingen mulighed for at foretage et eller andet indgreb, der kan løse op for den urimelighed, som disse skoleelever oplever? Indrømmet; Nu er det ikke sådan, at de oplagte svar bare blæser i vinden. Men ventetiden synes altså at være for lang for disse seks til niårige. Intentionerne i justeringerne på folkeskoleområdet var i hvert fald en ganske anden. GOD 3. SØNDAG i advent

Erhverv

Erhvervsforening efterlyser svar om havnens fremtid: Usikkerhed er gift for virksomheder og investorer

Annonce