Annonce
Haderslev

Konservativ fra Haderslev vil i parlamentet

Henrik Mielke Ravn fra Haderslev bliver konservativ kandidat til Euorpaparlamentsvalget 26. maj. Arkivfoto: Connie Bøgwad Schmidt
Henrik Mielke Ravn fra Haderslev er af enig hovedbestyrelse på Christiansborg udpeget som kandidat til Europaparlamentsvalget.

Den konservative Henrik Mielke Ravn fra Haderslev bliver kandidat for Det Konservative Folkeparti til Europaparlamentsvalget søndag den 26. maj. Den 43-årige politiker bliver den eneste konservative kandidat fra Sønderjylland på stemmesedlen og er indstillet af en enig hovedbestyrelse på Christiansborg. Det er Pernille Weiss fra Middelfart, som er partiets spidskandidat.

Henrik Mielke Ravn er født og opvokset i Haderslev og stillede ved det seneste kommunalvalg op for sit parti i Haderslev uden dog at blive valgt. Han arbejder til daglig ved Energinet.dk og er i sin fritid ivrig tilskuer ved SønderjyskEs fodboldkampe. Han og hans familie bor i Haderslev.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Indvandreres efterkommere fornægter ytringsfrihed: Hvad bilder de sig ind?

Det skriger til himlen. Hundredtusinder på flugt har fået lov at opholde sig i Danmark, men langt fra alle siger tak ved at respektere vores demokrati. 48 procent af efterkommerne af ikke-vestlige indvandrere mener, at det skal være forbudt at kritisere religion. Det kan man læse i Udlændinge- og Integrationsministeriets årlige undersøgelse af ikke-vestlige indvandrere og efterkommeres medborgerskab. Det er rystende. De fleste af efterkommernes forældre har fået lov at være her, fordi de er flygtet fra diktaturer, hvor man kan risikere livet ved at ytre sig, tro på andet end islam, være homoseksuel eller i opposition til diktatoren. Lande, hvor individets frihed intet betyder. Vi giver deres børn alle muligheder. Og så fornægter halvdelen af efterkommerne helt grundlæggende rettigheder som at måtte kritisere alt, også religion. Hvad bilder de sig ind? Formanden for Rådet for Etniske Minoriteter, Halima El Abassi, siger, at efterkommere står uden for samfundet og ikke føler sig som en del af fællesskabet. Forfatter Tarek Hussein taler om "dagligdagens hetz" mod muslimer og siger, at den får dem til at hæve paraderne. Begge repræsenterer en offermentalitet, der ikke er til at holde ud. Den kan heller ikke begrundes i fakta. Dagen efter nyheden om efterkommernes mentale fravalg af Danmark kan Kristeligt Dagblad fortælle om en undersøgelse fra det amerikanske Pew Research Center. Man har interviewet 24.599 mennesker i 15 vestlige lande og kan konkludere, at danskerne er de tredjemest positive over for muslimer efter nordmænd og hollændere. Det er altså ikke danskerne, der ikke er tolerante. Tværtimod kan man nu med god ret spørge, hvor stor en andel af mennesker med foragt for demokratiske værdier vi vil acceptere i vores land. At stille spørgsmålet har intet med racisme at gøre, men alene med det allervigtigste: demokrati, ytringsfrihed og frihedsrettigheder. Værdier, vi skal insistere på som altafgørende i vores land. Også for vores gæster.

Annonce