Annonce
Varde

Konservative og Venstre står ved en udvidelse af hovedvejen mellem Korskro og Varde

De Konservatives transportordfører, Niels Flemming Hansen, finder prisen på 400 millioner kroner overkommelig for en udvidelse af rute 11 mellem Varde og Korskro. Genvinsten er i hans øjne langt større. Arkivfoto: Mette Mørk

Varde: En ting er et udspil, noget andet er en aftale, som kan holde flere regeringsperioder i fremtiden. Den nuværende regering lægger op til, at der meget gerne skal laves et bredt forlig om infrastrukturen i Danmark.

Både af hensyn til befolkningen og så kommunerne ved, hvad de kan forvente. Og den er de konservatives transportordfører Niels Flemming Hansen med på. Også en udvidelse af rute 11 mellem Varde og Korskro, som partiet selv stod bag, da den var medlem i VLAK-regeringen.

- Rute 11 bakker vi naturligvis op om. Det har ikke ændret sig. Det giver rigtig meget mening. Varde er et af de steder, hvor man har længst til arbejde, og så har du turisterne, siger Niels Flemming Hansen.

Et prisskilt på 400 millioner kroner er i hans øjne en overkommelig pris.

- Velfærd er også at kunne hente sine børn til tiden, siger Niels Flemming Hansen.

Venstres turistordfører, Anni Matthiesen, giver fortsat sin fulde opbakning til en udvidelse af rute 11. Især med tanke på de mange turister.

- Det er en flaskehals og noget, vi skal have gjort noget ved, siger Anni Matthiesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Træt af kø til kviktest? Disse dage og tidspunkter er der størst chance for at komme hurtigt til

Annonce