Annonce
Aabenraa

Kontorfolk trives i den friske luft

Tina og Jan Sisseck har ikke fortrudt, at de skiftede Sjælland ud med Sønderjylland, og sønnen Kristoffer (på havetraktoren), der har ferie fra efterskolen, er heller ikke utilfreds. Der er i løbet af sæsonen god brug for hans hjælp, og han får gode venner på campingpladsen. Foto: Ulrik Pedersen
Annonce

SANDSKÆR: Kristoffer syntes, at hans forældre var godt tossede, da de sidste sommer overtog Sandskær Strandcamping på Løjt Land.

At flytte fra Djævleøen for at drive en campingplads i Sønderjylland, det var lige i overkanten af, hvad han kunne kapere. Men Tina og Jan Sisseck gjorde det, og det har de ikke fortrudt.

De kom begge to fra kontorjobs, men siden juni i fjor har de stort set ikke siddet ned, og det smarte fodtøj er skiftet ud med det fodformede, for al gang foregår i småtrav.

Lige nu puster de ud efter en påske, der blev meget travl, fordi vejret viste sig fra den bedste side. De er ved at male de sidste bygninger, græsset skal slås, der er et par pladser, der skal rettes op, der er hele tiden noget, der lige skal gøres, men det har de to det godt med.

– Med campingpladsen har vi opfyldt en gammel drøm om at arbejde sammen, siger Tina Sisseck, og det kan vi i hvert fald godt. Vi havde forberedt os godt på jobskiftet, og der er egentlig ikke noget, der er kommet bag på os.

– Måske lige bortset fra rendegraveren, ler Jan. Det er helt utroligt, hvor meget der skal arbejdes med sådan en.

Denne vinter har de – også med hjælp af rendegraveren, pillet den gamle receptionsbygning ned og fået opført en ny, hvor der også er indrettet butik.

Det blev ikke til nogen ferie for dem denne vinter, men de regner da med, at de kan holde lidt ferie, når den indeværende sæson er slut, og det er den med udgangen af uge 42.

– Vi har besluttet at forlænge sæsonen med 14 dage i år, for at se, om der er behov for det, siger Tina Sisseck. Det er lige efterårsferien, vi tager med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Esbjerg

Bisiddere nægtes fortsat adgang til møder på jobcenter: - Uværdigt, at systemet tromler borgerne

Annonce