Annonce
Kolding

Kontorhus i ni etager med plads til 350 mand blev indviet

Sydbank har lejet sig ind på fire etage i det nye kontorhus, og banken har i tre uger været i gang i de nye omgivelser. Hele kontorhuset kan rumme 350 medarbejdere. Foto: Søren Gylling

Nyt kontorhus i Design City, hvor Sydbank er den største lejer, blev onsdag indviet. Nu tager området for alvor form, lyder det fra direktør i Bjert Invest.

Kolding: Der er liv på otte af ni etager i det nye kontorhus i Design City, og kunder i Sydbank har allerede været til de første kundemøder i bygningen.

Onsdag blev det nye "finanshus" på 7000 kvadratmeter officielt indviet af blandt andet borgmesteren, hovedaktionær i selskabet bag huset, Torben Østergaard-Nielsen, og direktør i Bjert Invest, Martin Jensen.

Det er sidstnævnte, der står bag udviklingen af bydelen og ejer 20 procent af det nye kontorhus, mens Torben Østergaard-Nielsen og Selfinvest Family Office ejer 80 procent. Bjert Invest er selv flyttet ind i toppen af det nye kontorhus, hvor Sydbank råder over fire etager.

Derudover er også Penta Advokater, LB Consult og BDO flyttet ind i det nybyggede konturhus, som er blevet en del af Koldings "Wall Street". Nordea har været i området i flere år og snart flytter Danske Bank ind i nabobygningen med næsten 200 medarbejdere.

- Det er en stor dag for os. Det viser, at Kolding kan noget fantastisk. Design City tager form.

Direktør i Bjert Invest, Martin Jensen.
Direktør i Bjert Invest, Martin Jensen, der står bag udviklingen af Design City, kunne onsdag indvie Design City. Bjert Invest er selv flyttet ind på den øverste etage. Foto: Søren Gylling

Det er en stor dag

Ideen bag Design City er skabt af Arne Hougaard, der stiftede Bjert Invest. Stifteren døde i slutningen af 2016, og i dag er selskabet ejet af familien til den afdøde stifter.

- Det er en stor dag for os. Det viser, at Kolding kan noget fantastisk. Design City tager form. Det, som er blevet døbt Wall Street, tager form. Vi går fra at være et projektområde til et rigtigt område, siger administrerende direktør i Bjert Invest Martin Jensen, der er sikker på, at nye bygninger skyder op den kommende tid.

- Udviklingen af Design City Kolding til et område, hvor et stærkt finanscenter er omgivet af et lige så stærkt videns- og uddannelsesmiljø, har vist sig at være et yderst attraktivt sted at placere sig for virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Her er liv, leben og rum for at berige hinanden parterne imellem, så vi glæder os - sammen med Selfinvest Family Office - til den videre udbygning og udvikling af Design City Kolding, som vi mærker stor opbakning til, siger Martin Jensen.

Lige nu er der en ledig etage i det nye kontorhus.

- Vi kunne godt have udlejet den ud. Men vi vil gerne have en lejer ind, der kan bidrage til udviklingen. Det skal helst være nogle, der kan hjælpe med at udvikle området, siger Martin Jensen.

Kunder i Sydbank var inviteret med til den officielle indvielse af bankens nye lokaler i Design City. Når Danske Bank i juni åbner i naboejendommen, så arbejder der 400 bankfolk i det, som er blevet kaldt Koldings nye Wall Street. Foto: Søren Gylling
Hovedaktionær i selskabet, der ejer kontorhuset, Torben Østergaard-Nielsen (tv), og borgmester Jørn Pedersen, stod for den officielle indvielse. Foto: Søren Gylling
Annonce
Erhverv For abonnenter

Serieiværksætter køber sig ind i lille virksomhed: Verdensudstilling skal være med til at booste salg af løver, ugler og hjorte

Danmark

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Aabenraa

Landmænd udnytter ukrainske ansatte: Betal jeres løn tilbage eller forsvind

Varde For abonnenter

Omstridt praksis stopper øjeblikkeligt: Slut med private varekøb på fællesantennens regning

Sønderborg

Se video og billeder: Dronning Margrethe er ankommet til Sønderborg

Sønderborg

Dronningen ønskede god sommer: Det har vi alle brug for

Sydjylland For abonnenter

Nu er leder fratrådt: Psykisk syg patient deltog i jobsamtaler i strid med reglerne

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Sydjylland

Ingen kommuner er over kritisk corona-grænse: Se her hvem der intet smittetryk har

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Esbjerg

Rundbarbering af rundkørsel: Det kræver en god forklaring

Varde

Hun ville vise rektor, at han tog fejl: Christel blev smidt ud fra Varde Gymnasium – I Esbjerg fik hun en ekstra chance, og tirsdag blev hun student

Esbjerg

Dom: Tre drenge frifundet i sag om gruppevoldtægt

Billund For abonnenter

Lokale blev beroliget: Lufthavnsdirektør ønsker sig vækst og bedre infrastruktur - men ikke en ekstra landingsbane

Erhverv

Gennembrud for Legos 150 eksperter: Nu er der lavet en klods af brugte plastikflasker

Annonce