Annonce
Kolding

Kontorhus i ni etager med plads til 350 mand blev indviet

Sydbank har lejet sig ind på fire etage i det nye kontorhus, og banken har i tre uger været i gang i de nye omgivelser. Hele kontorhuset kan rumme 350 medarbejdere. Foto: Søren Gylling

Nyt kontorhus i Design City, hvor Sydbank er den største lejer, blev onsdag indviet. Nu tager området for alvor form, lyder det fra direktør i Bjert Invest.

Annonce

Kolding: Der er liv på otte af ni etager i det nye kontorhus i Design City, og kunder i Sydbank har allerede været til de første kundemøder i bygningen.

Onsdag blev det nye "finanshus" på 7000 kvadratmeter officielt indviet af blandt andet borgmesteren, hovedaktionær i selskabet bag huset, Torben Østergaard-Nielsen, og direktør i Bjert Invest, Martin Jensen.

Det er sidstnævnte, der står bag udviklingen af bydelen og ejer 20 procent af det nye kontorhus, mens Torben Østergaard-Nielsen og Selfinvest Family Office ejer 80 procent. Bjert Invest er selv flyttet ind i toppen af det nye kontorhus, hvor Sydbank råder over fire etager.

Derudover er også Penta Advokater, LB Consult og BDO flyttet ind i det nybyggede konturhus, som er blevet en del af Koldings "Wall Street". Nordea har været i området i flere år og snart flytter Danske Bank ind i nabobygningen med næsten 200 medarbejdere.

- Det er en stor dag for os. Det viser, at Kolding kan noget fantastisk. Design City tager form.

Direktør i Bjert Invest, Martin Jensen.
Direktør i Bjert Invest, Martin Jensen, der står bag udviklingen af Design City, kunne onsdag indvie Design City. Bjert Invest er selv flyttet ind på den øverste etage. Foto: Søren Gylling
Annonce

Det er en stor dag

Ideen bag Design City er skabt af Arne Hougaard, der stiftede Bjert Invest. Stifteren døde i slutningen af 2016, og i dag er selskabet ejet af familien til den afdøde stifter.

- Det er en stor dag for os. Det viser, at Kolding kan noget fantastisk. Design City tager form. Det, som er blevet døbt Wall Street, tager form. Vi går fra at være et projektområde til et rigtigt område, siger administrerende direktør i Bjert Invest Martin Jensen, der er sikker på, at nye bygninger skyder op den kommende tid.

- Udviklingen af Design City Kolding til et område, hvor et stærkt finanscenter er omgivet af et lige så stærkt videns- og uddannelsesmiljø, har vist sig at være et yderst attraktivt sted at placere sig for virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Her er liv, leben og rum for at berige hinanden parterne imellem, så vi glæder os - sammen med Selfinvest Family Office - til den videre udbygning og udvikling af Design City Kolding, som vi mærker stor opbakning til, siger Martin Jensen.

Lige nu er der en ledig etage i det nye kontorhus.

- Vi kunne godt have udlejet den ud. Men vi vil gerne have en lejer ind, der kan bidrage til udviklingen. Det skal helst være nogle, der kan hjælpe med at udvikle området, siger Martin Jensen.

Kunder i Sydbank var inviteret med til den officielle indvielse af bankens nye lokaler i Design City. Når Danske Bank i juni åbner i naboejendommen, så arbejder der 400 bankfolk i det, som er blevet kaldt Koldings nye Wall Street. Foto: Søren Gylling
Hovedaktionær i selskabet, der ejer kontorhuset, Torben Østergaard-Nielsen (tv), og borgmester Jørn Pedersen, stod for den officielle indvielse. Foto: Søren Gylling
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce