Annonce
Håndbold

Kontrakt på plads: Cheftræner tager ny tørn

Michael Wollesen (i midten) tog over efter Jan Paulsen i vinterpausen. Nu er han og TM Tønder blevet enige om at forlænge samarbejde i den kommende sæson. Foto: Flemming Andersen
TM Tønder Håndbold og klubbens cheftræner Michael Wollesen er blevet enige om at forlænge samarbejde i 2021/22. - Vi burde have haft flere point på kontoen, men præstationerne hertil har været for svingende, siger træneren om den netop afsluttede sæson.

TØNDER: Selv om forårssæsonen rent resultatmæssigt ikke har været prangende, så er TM Tønder Håndbold og cheftræner Michael Wollesen blevet enige om at fortsætte samarbejde i næste sæson.

Michael Wollesen trådte til i vinterpausen, da TM Tønder og træner Jan Paulsen at gå hver til sidst. I første omgang var aftalen, at Michael Wollesen skulle stå i spidsen for 1. divisionsholdet frem til sommer, og nu forlænges dette samarbejde altså til at omfatte sæsonen 2021/22.

Det er klubbens daglige ledelse rigtig godt tilfreds med.

Annonce

- Vi er meget glade for, at det er lykkes at få Michael Wollesen som cheftræner for den kommende sæson. Michael overtog ansvaret for førsteholdet midt i den forgangne sæson, og han har gjort et flot arbejde i en turbulent sæson. Michael kender klubben rigtig godt, og har arbejdet med en del af spillerne, da de var U19-spillere, ligesom Michael i rollen som både assistenttræner og talentchef har opnået et stort kendskab til mange af spillerne i truppen. Michael er faglig dygtig, og nyder stor respekt blandt spillerne, siger TMT-direktør Kim Wittenkamp i en  udsendt pressemeddelelse.


Jeg synes, vi får en spændende trup med mange unge talentfulde spillere på vej frem i deres karriere. Lykkes det at krydre dette med noget rutine, ser det meget fornuftigt ud.

Michael Wollesen, cheftræner, TM Tønder


Direktøren ser sammen med bestyrelsen i fuld gang med at sammensætte en ny trup. I forhold til indeværende sæson mister TM Tønder en halv snes spillere, som der skal findes erstatning for.

Underlig sæson

Michael Wollesen glæder sig til at fortsætte opgaverne som cheftræner for klubbens herrehold i 1.division.

- Det har på mange måder været en anderledes og underlig sæson. At overtage et hold midt i sæsonen, som var fast forankret i et hierarki samt spilkoncept, har været udfordrende. Vi har haft kniven for struben fra dag ét i forhold til overlevelse i rækken. Det lykkedes os relativt hurtigt at skabe afstand til de tre nederste hold, hvorefter vi fik meldingen om, at der ikke var mere at spille om. Det tog gassen af ballonen for alle hold, og når der samtidig ikke var nogle tilskuere at spille for, var det en svær mental opgave. Vi burde have haft flere point på kontoen, men præstationerne hertil har været for svingende, siger Michael Wollesen.

Sidste kamp

Turneringssæsonen i 1. division er overstået. Men TM Tønders spillere er endnu ikke sendt på sommerferie. Onsdag den 19. maj møder de ligaholdet Kolding IF i en pokalkamp - Santander Cup. Efter planen spilles kampen i Tønderhal 2 med start klokken 18.30.

Med kontraktforlængelsen står cheftræneren nu også til at få vægtigt ord med i forhold til spillertruppen for den kommende sæson.

- Jeg glæder mig til at opbygge et koncept ud fra den måde, jeg ønsker, TM Tønder skal spille på. Jeg synes, vi får en spændende trup med mange unge talentfulde spillere på vej frem i deres karriere. Lykkes det at krydre dette med noget rutine, ser det meget fornuftigt ud, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce