Annonce
Ribe Esbjerg HH

Kontrakt til lillebror: Ribe-Esbjerg skriver med ungt fløjtalent

Morten Jørgensen spiller også i Ribe-Esbjerg HH fremover. Foto: Ribe-Esbjerg HH
Annonce

Ribe-Esbjerg HH har indgået aftale med 19-årige Morten Jørgensen fra sommeren 2021 og to år.

Dermed indgår venstrefløjen fuldt ud i ligatruppen, hvor han allerede som ungdomsspiller har fået debut og scoret de første mål. Morten Jørgensen er vokset op i moderklubben Sædding-Guldager. Han er i øvrigt lillebror til Mathias Jørgensen, der spiller på den modsatte fløj.

Cheftræner Kristian Kristensen har store forventninger til Morten Jørgensen.

- Han er en teknisk og taktisk dygtig fløjspiller med masser af defensivt potentiale. Han har nogle af de kompetencer, der kan bringe ham langt i fremtiden – suppleret af høj motivation og vedholdenhed, lyder vurderingen.

Bestyrelsesformand Holger Refslund er yderst tilfreds med, at en af klubbens egne drenge har potentialet til at bide sig fast.

- Morten repræsenterer vores lokale sydvestjyske rødder og kultur. Han går meget seriøst til værks, og vi glæder os til at følge ham.

Og Morten Jørgensen var egentlig ikke i tvivl om, at han skulle veksle sin ungdomskontrakt til en ligakontrakt i Ribe-Esbjerg HH.

- Som ungdomsspiller er jeg blevet rigtig godt modtaget af spillertruppen. Jeg glæder mig nu til, at jeg kan forfølge min drøm de næste par år og kan lægge flere lag på mit spil. Samtidig glæder jeg mig også til at fortsætte min personlige udvikling - og det er ekstra positivt, at jeg skal repræsentere min lokale ligaklub.

Og måske vanker der fremadrettet spilletid til Morten Jørgensen på venstre fløj. Lasse Uth skifter til Skjern efter denne sæson, mens Kasper Kvist har kontraktudløb.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordtyskland

Slesvig-Holsten går i orange: Nu bør danskerne ikke køre over grænsen

Danmark

Hvor er Mette Frederiksen?

Annonce