Annonce
Esbjerg

Erklæring var ikke juridisk dokument

Annonce

Læserbrev: Kontraktbrud - et begreb som ikke klinger særlig godt i de flestes ører. Jeg vedkender mig naturligvis at have underskrevet en hensigtserklæring inden byrådsperioden, som alle dog var helt på det rene med ikke var noget juridisk dokument.

Da jeg lod mig opstille, var det med troen på, at det også var tilladt at have en mening. Da DF på en meget kort årrække havde mistet opbakning på op mod 3/4 af vælgerne, tillod jeg mig offentligt at mene, at partiet ikke havde den rette person i spidsen. Jeg påpegede svagheden på værdipolitikken hos formanden, som den væsentligste årsag til vælgerflugten. Jeg pegede samtidig på Morten Messerschmidt, som den bedste formandsmulighed i et forsøg på at vende udviklingen.

Det kom bag på mig, at partiet var så ømskindet. En ømskindethed, som jeg troede kun fandtes hos en religiøs sekt og slet ikke i et politisk parti, der som det væsentligste debatterer udviklingsmuligheder. Jeg mener, at det er hvert medlems ret at have en mening om et partis ledelse. Jeg er byrådsmedlem, men mit læserbrev har intet med Esbjerg Byråd at gøre, det er alene et anliggende som medlem af DF. At lokalforeningens bestyrelse har ønsket at rode det sammen med byrådsarbejde er for mig uforståeligt, og jeg skal undlade her at gå ind i en motivforskning.

Jeg har gennem valgkamp og nu to et halvt år inde i byrådsperioden haft et upåklageligt samarbejde med gruppeformand Olfert Krog, og det forventer jeg kan fortsætte under en eller anden form som medlem af det samme byråd til gavn for borgerne i Esbjerg Kommune, hvor udfordringerne ikke ser ud til at blive mindre i fremtiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce