Annonce
Læserbrev

Kontrol ved tysk grænse

Læserbrev: Er det nok bare at have gode hensigter? Tyskerne vil nu lave kontrol ved grænsen, beordret af indenrigsminister Horst Seehofer (CSU) for at beskytte de tyske borgere imod de hjemvendende IS-krigere, som er sluppet fri i forbindelse med den tyrkiske invasion af grænseområdet i Syrien.

Dog forventer flere førende tyske politikere ikke, at man kan fange dem inden, eller når de er kommet over grænsen. Og forventer de herefter vil søge videre rundt i det grænseløse Europa. Hvad gør EU?

De såkaldte flygtningeøer ved Grækenland, er nu så overfyldte, at flygtningene bliver sejlet ind til fastlandet og derfra forventer grækerne, at de vil søge videre rundt i Europa. Og mon ikke det bliver til de lande, som ikke har indført midlertidig grænsekontrol? Hvad gør EU? Jo man holder ind imellem møder og taler om fordeling af bådflygtninge, sikring af EU´s ydre grænser og fordømmer Ungarn, som har sikret deres grænse.

Hvad sker der? Ingenting! EU sejler ustandselig på grund. EU kan ikke løse problemerne. At kalde EU for kuldsejlet er måske overdrevet, men EU kan ikke overleve på bare gode hensigter. Når så borgerne i lande som England, stemmer for at komme ud af dette "ubeslutningsdygtige" EU via Brexit, så gør EU det vanskeligt, så de kan være helt sikker på, at ingen andre lande vil forsøge samme manøvre!

Privatfoto: Hans Peter Toft
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Naboer frygter at blive nabo til gigantisk solcelleanlæg: Miljøformand vil undersøge alternative muligheder

Annonce