Annonce
Sønderborg

Kornkonger køber sig ind i produktionsvirksomhed

Claus og Hans Otto Ewers har købt 30 procent af aktierne i moderselskabet bag Eegholm A/S i Sønderborg. Arkivfoto: Claus Thorsted

Sønderborg Korn ApS ejet af Claus og Hans Otto Ewers har netop købt 30 procent af aktierne i moderselskabet for Eegholm A/S.

Annonce

Sønderborg: Per 1. marts har Sønderborg Korn ApS købt 30 procent af aktierne i Ny Eegholm Holding A/S, der er moderselskab for Eegholm A/S.

- Vi har fulgt Eegholm i en del år, så da muligheden bød sig for at investere, var vi ikke i tvivl. Vi glæder os til at tage aktivt del i virksomhedens fremtidige virke, siger Claus Ewers som sammen med sin bror ejer Sønderborg Korn.

Aktierne har de købt af Blåvand Holding A/S, der er ejet af Eegholms mangeårige direktør Erling Duus. Han har tidligere aftalt med selskabet, at han ønsker at gå på pension i sommeren 2019. Morten Kjær Hansen er den 1. januar tiltrådt som direktør for selskabet.

- Eegholm har fyldt meget i mit aktive erhvervsliv. Virksomheden er sund og i en god gænge takket være dygtige medarbejdere, og jeg er glad for, at det er en Sønderborg virksomhed, der har fundet interesse i at investere i Eegholm A/S for at fortsætte den gode drift i lokalområdet, siger Erling Duus.

Prisen på aktieopkøbet i Ny Eegholm Holding A/S er ikke offentliggjort.

Vi har fulgt Eegholm i en del år, så da muligheden bød sig for at investere, var vi ikke i tvivl. Vi glæder os til at tage aktivt del i virksomhedens fremtidige virke.

Claus Ewers, Sønderborg Korn ApS
Annonce

En sund forretning

Eegholm er grundlagt i 1924 og er en virksomhed, som har specialiseret sig i at levere komponenter, eltavler og individuelle kundeløsninger, der indgår i elektromekaniske opgaver. Moderselskabet har i dag 110 ansatte og har bare de seneste fem regnskabsår givet et overskud på små 30 millioner kroner.

- Vi er rigtig glade for, at Sønderborg Korn har kunnet se de spændende muligheder, Eegholm byder og siger samtidig tak til Erling Duus, der har gjort en utrættelig indsats som administrerende direktør for selskabet i næsten 20 år, siger bestyrelsesformand Arthur Müller.

Claus og Hans Otto Ewers er femte generation i det succesrige korn- og foderstoffirmaet Brødr. Ewers, der er oppe på at have omsætning på over 1,5 milliard kroner og et overskud på 38,6 millioner. Brødrene beskæftiger sig blandet også med landbrugsdrift i udlandet, opkøb og salg af byggegrunde, ligesom de indtil for nylig ejede en del af Brøggeriet i Sønderborg.

Annonce
Annonce
Regionalt For abonnenter

Efter brutalt corona-knæk blomstrer turistbranchen igen: Udlejere jubler over reddet og forlænget højsæson

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce