Annonce
Sønderborg

Kornkonger køber sig ind i produktionsvirksomhed

Claus og Hans Otto Ewers har købt 30 procent af aktierne i moderselskabet bag Eegholm A/S i Sønderborg. Arkivfoto: Claus Thorsted

Sønderborg Korn ApS ejet af Claus og Hans Otto Ewers har netop købt 30 procent af aktierne i moderselskabet for Eegholm A/S.

Sønderborg: Per 1. marts har Sønderborg Korn ApS købt 30 procent af aktierne i Ny Eegholm Holding A/S, der er moderselskab for Eegholm A/S.

- Vi har fulgt Eegholm i en del år, så da muligheden bød sig for at investere, var vi ikke i tvivl. Vi glæder os til at tage aktivt del i virksomhedens fremtidige virke, siger Claus Ewers som sammen med sin bror ejer Sønderborg Korn.

Aktierne har de købt af Blåvand Holding A/S, der er ejet af Eegholms mangeårige direktør Erling Duus. Han har tidligere aftalt med selskabet, at han ønsker at gå på pension i sommeren 2019. Morten Kjær Hansen er den 1. januar tiltrådt som direktør for selskabet.

- Eegholm har fyldt meget i mit aktive erhvervsliv. Virksomheden er sund og i en god gænge takket være dygtige medarbejdere, og jeg er glad for, at det er en Sønderborg virksomhed, der har fundet interesse i at investere i Eegholm A/S for at fortsætte den gode drift i lokalområdet, siger Erling Duus.

Prisen på aktieopkøbet i Ny Eegholm Holding A/S er ikke offentliggjort.

Vi har fulgt Eegholm i en del år, så da muligheden bød sig for at investere, var vi ikke i tvivl. Vi glæder os til at tage aktivt del i virksomhedens fremtidige virke.

Claus Ewers, Sønderborg Korn ApS

En sund forretning

Eegholm er grundlagt i 1924 og er en virksomhed, som har specialiseret sig i at levere komponenter, eltavler og individuelle kundeløsninger, der indgår i elektromekaniske opgaver. Moderselskabet har i dag 110 ansatte og har bare de seneste fem regnskabsår givet et overskud på små 30 millioner kroner.

- Vi er rigtig glade for, at Sønderborg Korn har kunnet se de spændende muligheder, Eegholm byder og siger samtidig tak til Erling Duus, der har gjort en utrættelig indsats som administrerende direktør for selskabet i næsten 20 år, siger bestyrelsesformand Arthur Müller.

Claus og Hans Otto Ewers er femte generation i det succesrige korn- og foderstoffirmaet Brødr. Ewers, der er oppe på at have omsætning på over 1,5 milliard kroner og et overskud på 38,6 millioner. Brødrene beskæftiger sig blandet også med landbrugsdrift i udlandet, opkøb og salg af byggegrunde, ligesom de indtil for nylig ejede en del af Brøggeriet i Sønderborg.

Annonce
Sønderborg For abonnenter

Goddag og farvel: Række af virksomheder skifter ud i toppen

Danmark

Tirsdagens coronatal:Yderligere 810 personer er testet coronapositive

Annonce
Annonce
Annonce
EfB

JV erfarer: Målmand er færdig hos EfB, der har mulig hollandsk afløser til prøvetræning

Sydjylland For abonnenter

Elever tog kvælertag, uddelte blå mærker og sparkede Charlotte: Alligevel fortsætter hun som speciallærer

Aabenraa

Hjulspin og ræs skræmmer turisterne væk fra lystbådehavnen: Nu vil du oftere støde på politiet i området

Varde For abonnenter

Oswald er den manglende brik: Han giver ro, tryghed og snevejr

Haderslev For abonnenter

Offer for knivstik flygtede gennem Knud-Eriks lejlighed: Det hele var ret chokerende

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Sønderborg

Nanna er ny på JydskeVestkysten: Vil fortælle grønne historier

Sydjylland

Tommy Ahlers stopper i Folketinget: For meget spil og for få visioner

Danmark

Jimmy er manden bag dramatisk ugleredning: - Selvom man er stor og skaldet og har masser af tatoveringer, kan man godt være blød indeni

Erhverv

Skal du ud og spise i Flensborg? Flere restauranter kræver stadig test, selvom myndighederne har lempet reglerne

Haderslev For abonnenter

Dødsulykke: Frontalt sammenstød skete i den dræbtes side

Tønder For abonnenter

Fra Moldova med kærlighed: Alina og Denis er flyttet ind i et nedbrændt hus, og nu stiller hun op til kommunalvalg

Annonce