x
Annonce
Erhverv

Kort proces: H.P. Therkelsen bortviser dømte medarbejdere

Administrerende direktør Peter Therkelsen bortviste fredag de tre medarbejdere, der onsdag modtog en straks for dokumentfalsk. Arkivfoto: Claus Thorsted

Padborg: De tre medarbejdere, der onsdag blev straksdømt for dokumentfalsk, er ikke længere ansatte hos transportfirmaet H.P. Therkelsen i daglig tale bare HPT.

Det skriver Transportmagasinet fredag, og til mediet siger administrerende direktør Peter Therkelsen:

- De tre medarbejdere har begået fejl, og det har nu fået konsekvenser for dem.

Beslutningen er truffet, efter at H.P. Therkelsens hovedsæde i Padborg tidligere på ugen blev ransaget af politiet efter en mistanke om dokumentfalsk i forbindelse med cabotagekørsel, og de tre medarbejdere allerede onsdag blev dømt.

Sagen begyndte at rulle, da politiet efter at have modtaget en anmeldelse slog til mod fire H.P. Therkelsen-lastbiler rundt i Danmark.

H.P. Therkelsens direktør var selv til stede, da politiet mødte op tirsdag morgen.

- Det var ikke en rar oplevelse. Det var da et chok, man fik. Det er ikke noget, at der står en politimand, som vil snakke med én, men så står der 10-12 betjente, da man kommer ind i lokalet. Ret skal være ret, og alt skal gå redeligt til, så derfor samarbejdede vi hele vejen igennem. Hvilket vi også vil gøre fremadrettet, lød det blandt andet fra Peter Therkelsen til JydskeVestkysten torsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Daginstitutioner og mindre skoleklasser genåbner 15. april - sommerens festivaler aflyst

Annonce