Annonce
Tønder

Kræftens Bekæmpelse indsamler digitalt i Skærbæk

Søndag den 16. august er der landsindsamling. I blandt andet Skærbæk bliver indsamlingen dog noget anderledes end sædvanligt. Foto: Kræftens Bekæmpelse
Den 16. august venter den store landsindsamling for Kræftens Bekæmpelse, men det bliver en noget anderledes omgang i år.
Annonce

SKÆRBÆK: Kræftens Bekæmpelse holder hvert år en landsdækkende indsamling til kræftforskning, forebyggelse og patientstøtte. I år er landsindsamlingen dog noget anderledes.

Enkelte steder i landet vil indsamlere nemlig ikke gå fra dør til dør som vanligt, men i stedet indsamle penge gennem MobilePay.

Det kommer blandt andet til at ske i Skærbæk og omegn, fortæller Hanne S. Lauridsen, der er kampagneleder i afdeling Skærbæk.

- Det ville under alle omstændigheder blive en anderledes landsindsamling i år. Der vil være mange af vores sædvanlige indsamlere, som ikke kan være med i år, og vi skal organisere indsamlingen på meget kortere tid end sædvanligt. Vi har også indsamlere og indsamlingsledere, som selv er i risikogruppen. Dem vil vi gerne passe på. Derfor synes vi, det er en god lejlighed til at afprøve nye veje som denne digitale løsning, siger Hanne S. Lauridsen.

Annonce

Kræft holder ikke pause

De nye metode kan betyde et økonomisk tab i indsamlingen, men hos Kræftens Bekæmpelse håber man på lokal støtte.

- Kræft holder ikke pause, fordi corona-virussen har ramt os. Så vi har brug for alt den økonomiske hjælp, vi kan få, siger Hanne S. Lauridsen.


Vi har også indsamlere og indsamlingsledere, som selv er i risikogruppen. Dem vil vi gerne passe på.

Hanne S. Lauridsen, kampagneleder i Skærbæk


I Ballum-Visby-Bredebro, er den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse til gengæld klar bevæbnet med gammeldags indsamlingsbøsse og pegefinger.

- Jeg vil tro, at vi bliver en 20-25 indsamlere, fortæller lokalformand, Ingrid Hansen, som håber på mindst samme resultat som sidst, hvor man indsamlede op mod 25.000 kroner.

Man kan støtte indsamlingen i Skærbæk på MobilePay-nummer 38 34 45. Desuden vil man kunne oprette sin egen indsamling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Budskabet er forstået – vistnok

Annonce