Annonce
Tarm

Kræftens Bekæmpelse mødes digitalt: Generalforsamling holdes hjemmefra

Kræftens Bekæmpelse holder i år sin generalforsamling via nettet. Billedet her er fra en landsindsamling. Arkivfoto: Preben Madsen
Annonce

SKJERN/TARM/VIDEBÆK: Normalt holdes en generalforsamling ved at medlemmerne samles, men tidens coronarestriktioner får Kræftens Bekæmpelse Tarm-Skjern-Videbæk til at indbyde til digital generalforsamling den 18. marts. her er både medlemmer og interesserede velkomne til at deltage.

- Vi er med hastige skridt gået ind i den digitale tidsalder de sidste par måneder, og det er heldigvis lettere end vi troede. Vi kan godt gennemføre vores generalforsamling og andre møder online frem til vi igen kan mødes. Så vi glæder os til at se så mange som muligt på skærmen til generalforsamlingen. Man kan også deltage ved at sende sine kommentarer, spørgsmål eller forslag på mail, så tager vi det med til mødet, siger formand Anders V. Pedersen i en pressemeddelelse.

Han fortæller, at kræftbehandlingen er i fremgang i Danmark, men at der stadig er ting, der kan gøres. Foreningen udtrykker bekymring over, at færre går til lægen i coronatiden, hvilket i værste fald kan betyde, at symptomer og forandringer bliver overset.

Efter generalforsamlingen vil regionsrådsmedlem Marianne Karlsmose (KD) fra Tarm fortælle om, hvordan det er at være regionsrådsmedlem i en coronatid herunder konsekvenserne for kræftindsatsen.

For at deltage, skal man henvende sig til formanden senest den 11. marts, hvorefter man får tilsendt et link til at deltage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Flemming har rekorden for covid-patienter: 167 dage på intensiv

Esbjerg

Direktør og bestyrelsesformand skal stå skoleret: Sydvestjyske Museer beder kommunen om hjælp efter millionunderskud på populært museum

Sydjylland For abonnenter

93-årige Bent fik med besvær første corona-vaccination: Nu føler han sig tvunget til at skyde sidste stik til hjørne

Annonce