Annonce
Kolding

Kræftens Bekæmpelses lokalforening samlede kræftramte familier til opmuntringsweekend

Syv kræftramte familier deltog forleden i en såkaldt opmuntringsweekend arrangeret af Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling. Det er ottende år i træk, at lokalafdelingen med hjælp fra sponsorer og Kolding Kommune afholder sådan et arrangement - i år var man på Sea West. Privatfoto

Kolding: Lokalafdelingen af Kræftens Bekæmpelse i Kolding har for ottende år i træk afviklet tilbuddet om en såkaldt opmuntringsweekend - og denne gang på Sea West.

- Når vi i lokalforeningen giver dette tilbud til familier med børn under konfirmationsalderen er det, fordi vi ved, at ikke kun den syge rammes, men at både bekymringer for fremtiden og det at få behandlingerne indpasset i dagligdagen rammer de pårørende, fortæller weekendens koordinator Annie Terp Thomsen i en pressemeddelelse.

Annie Terp Thomsen vurderer, at arrangementet er et godt pusterum for familier, hvor et familiemedlem mor, far eller barn er kræft ramt og for hvem hverdagen er fyldt med sygdom. Sygdom, der gør familien ikke kan rejse på ferie enten pga behandling eller fordi den syge ikke kan rejseforsikres.

I år deltog syv familier med børn fra 1 til 18 år i alt 32 personer.

Opholdet kan kun lade sig gøre fordi lokalforeningen får donationer fra forskellige steder bl.a. Kolding Kommune og Vonsild Brugs, der giver en flot velkomstkurv, som stod til hver familie i deres hus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

112

Mand bankede kvindes hoved i gulvet

Vejen

Imerco lukker i det nye år

Annonce