Annonce
forside

Kræfterne slog ikke til hos Team Haderslev KFUM

HADERSLEV: Team Haderslev KFUM havde ikke de mandskabsmæssige ressourcer til for alvor at true topholdet fra Svendborg.

- Vi er i stand til at byde dem op til dans i første halvleg og er ganske godt med så længe, vi har kræfterne til det, konstaterede træner Thomas Brix, der igen var trådt til som spiller, selv om han på grund af sygdom måtte spille på piller.

Fynboerne var med en meget velspillende målmand og seks gode bagspillere langt bredere besat end hjemmeholdet. Det gjorde forskellen, som for alvor blev udtalt fra midten af anden halvleg, hvor KFUM ikke havde meget mere at skyde med.

- Her skulle vi virkelig slide for tingene, og det kørte vi døde i. Men vi kæmpede med det, vi havde. Det er ikke tilfældigt, at Svendborg fører rækken, og det er ikke et hold, vi lige nu skal sammenligne os med, slog Thomas Brix fast.

KFUM havde U18-målmanden, Malthe Kronborg, mellem stængerne, og han gjorde en fin figur.

Team Haderslev KFUM - Svendborg 24-32 (13-15)

Håndbold, 3. division, mænd

Topscorer, KFUM: Rasmus Hansen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Affaldshåndtering som i DDR-tiden

Lokaldebat: I den bebyggelse i Egernsund, hvor min kone og jeg bor, oplever vi til stadighed, at vore affaldscontainere ikke bliver tømt. Bebyggelsen består af 12 ejerlejligheder og otte boligforeningslejligheder. Problemet er, at Sønderborg Kommune entrerer med et system omkring bortskaffelse af affald, som ingen normalt begavede mennesker forstår. Et årskursus til borgerne i affaldshåndtering ville sikkert gøre underværker, men det vil kommunen næppe finansiere. Det system, skraldemændene (jo, det ord eksisterer skam endnu i det danske sprog) arbejder efter, bevirker, at hvis en lille ren plasticpose havner i den forkerte container, bliver den ikke tømt. Jeg luftede forleden min irritation på en særlig Egernsund-side på Facebook - og straks var der adskillige eksempler på, at rene bagateller er skyld i, at containerne bliver stående. Man må godt smide pap-emballagen fra en ramme cola i den dertil indrettede container - men så skal plasticomslaget pilles af. Ellers? Nul tømning. En mikroskopisk rest af marmelade i et glas - selvom man har brugt flere liter varmt vand på at gøre glasset rent - nul tømning. Kære byrådsmedlemmer - i har jo skabt et "system", der kunne være hentet i DDR i 1965. Folk er ikke ligeglade, men at lave en ordning for fjernelse af affald, som kun borgere med stærke læsebriller kan navigere rundt i (humor kan forekomme), er en ommer. Gad vidst, om det kun er i Egernsund, vi synes, at nu er målet sgu fuldt. Er der en modig byrådspolitiker, der kunne have lyst til at kommentere mit indlæg, skulle han/hun være velkommen. Trist, at der er længe til næste kommunalvalg, ellers skulle I nok komme på banen.

Annonce