Annonce
Erhverv

Kreativ mand er vendt hjem til Ribe og tilbyder videoproduktion

Thomas Rytter er vendt hjem, og han står symbolsk med sit videokamera foran RIAMUF, hvor hans kreative evner tidligere udfoldede sig. Foto: Bo Maimburg
Thomas Rytter er flyttet fra København og hjem til Ribe, og han har i den forbindelse startet virksomheden Lone Rider Production

Ribe: Igennem de senere år har Thomas Rytter og hustruen Anne Larsen siddet i deres hus i udkanten af København og arbejdet på at finde ud af, hvad de skulle gøre for at tage de rigtige skridt og finde tilbage til gode liv.

For at gøre en lang historie kort, så blev konklusionen, at de skulle tilbage til deres gamle hjemby, Ribe, og de skulle arbejde med det der gav mening for dem begge.

Og det var for Thomas at starte sin egen virksomhed.

Annonce


Det, jeg laver nu, gør mig glad, og jeg føler, at skiftet fra at flytte fra København til Ribe og at skifte fra at være underviser til at være selvstændig videograf har bundet en sløjfe omkring hele mit liv.

Thomas Rytter


- Jeg har startet enkeltmandsvirksomheden, Lone Rider Production, der er en virksomhed, som producerer foto og video til små og større virksomheder i høj kvalitet. Jeg er optaget af storytellling, og så arbejder jeg for at skabe videoer som sikrer, at kunderne bliver set. Mit arbejdsliv med mennesker og som underviser har gjort mig god til at fange menneskelige relationer. Jeg er nysgerrig og ydmyg, og jeg er god til at finde frem til, hvad det er for en historie, der skal fortælles, siger Thomas Rytter.

Kort om Thomas Rytter

Thomas Rytter er 40 år, og han er netop flyttet tilbage til Ribe sammen med sin kone Anne og parrets to børn.

Han har startet firmaet Lone Rider Production, som tilbyder at lave professionelle billeder og videoer.

Han er uddannet lærer og undervist ordblinde i folkeskolen og på VUC og STU. Han har også en lang karriere som musiker bag sig, ligesom han har været aktiv i kreative miljøer som videograf og fotograf.

Han føler, at den glæde, han tidligere fik ved at være musiker, får han nu ved at være kreativ i firmaet.

- Jeg er kreativ, jeg skaber relationer og fortæller historier, som fanger seernes interesse, og jeg er god til at omsætte det hele til noget visuelt. Jeg bliver hurtig god til det, jeg kan lide at lave, og nørdegenet sammenlagt med min kreativitet giver noget helt særligt, siger han.

Historierne i centrum

Reelt set handler opgaverne i Lone Rider Production om at lave korte markedsføringvideoer med en god historie.

- Jeg er god til at skabe storytelling, og jeg får kunderne til at åbne for den gode historie, og vi skabe et tydeligt budskab. Det handler om at skabe små filmklip, der er så skarpe som muligt, og det handler om at blive set. Hvis man som virksomhed vil skille sig ud, og blive til mere end støj, skal man skabe en helt særlig film.

Thomas Rytter vil gennem storytelling på film markedsføre små og store virksomheder. Foto: Bo Maimburg

Thomas Rytter har indrettet et filmstudie, hvor han kan lave interviews, men han kan også gøre det hos kunden i deres egen virksomhed.

Annonce

Et naturligt skifte

Hvis der er nogen der mener, at de kan kende Thomas Rytters ansigt, kan det være fra det ene eller andet spillested. Han har været fast inventar på livescenerne ved Tulipanfesten og over det meste af Danmark, og han har altid været og er stadig en fantastisk guitarist.

Thomas Rytter er tidligere musiker og er nu flyttet tilbage til sin fødeby. Foto: Bo Maimburg

Men denne beskæftigelse er lagt lidt på hylden, og han er nu kreativ på en ny måde.

- Der er helt naturligt opstået et skift, efter jeg er flyttet fra København til Ribe. Det var et naturligt træk, efter min kone og jeg tog en snak om komme tilbage til, hvad der giver mening og energi. Det, jeg laver nu, gør mig glad, og jeg føler, at skiftet fra at flytte fra København til Ribe og at skifte fra at være underviser til at være selvstændig videograf har bundet en sløjfe omkring hele mit liv.

Annonce

Det hele startede i Ribe

- Mit kreative univers startede i musiklokalet på Nørremarkskolen, i Ribe Rockkor og senere RIAMUF og videre til et liv med en meget aktiv musisk karriere. Jeg er nu blevet reconnected, og jeg er kommet hjem i mere end en forstand.

- Hvis man vil have en grad af frihed og udfolde sig, har Ribe nogle helt unikke rammer og muligheder, som jeg har savnet i København. I min familie går vi efter det gode liv, og det kan vi mærke at vi får i Ribe, siger Thomas Rytter.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Nichemejeri: 400 ton ost om året tager nu en bæredygtig drejning

Danmark

Søndagens coronatal: 644 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Se læsernes billeder: Regnen stod ned i stænger over Esbjerg

Esbjerg For abonnenter

Elivia er enlig mor til 4-årige Alfred og står for alting selv: I feriekoloni kan hun snakke om mænd, undertøj og sex

Esbjerg

Voldsomt regnvejr påvirker trafikken: Kloakdæksler skubbet op og vand på kørebanen

Sønderjylland For abonnenter

Bad med konservesdåser, ægteskabstilbud og 40 graders varme: Ruth og Thea kæmper for kvinderne i Gambia

Vejen For abonnenter

For fem år siden havde Camilla aldrig prøvet kickboxing: Nu skal hun til VM

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Erhverv

Fritidsjob er mere end lommepenge for 15-årige Brihan: - I en ung alder lærer du, hvordan livet fungerer

EfB For abonnenter

Peter Hyballa efter frygtelig første halvleg i den afbrudte kamp mod Vendsyssel: Med sådan et hold er vi i nedrykningsfare

Billund

Efter måneder med utrøstelig datter opgav Maja at få hjælp i Danmark: - Det føltes ulovligt at tage til udlandet

Sydjylland For abonnenter

Sådan bliver man dansk ridder

Kultur For abonnenter

Sommerserie: Knud Erik Langhoff vender altid tilbage til Alsace - og nyder gerne vin derfra til sommermaden

Kolding

Tid til at reagere: Kæmpebjørnekloen smider snart sine frø

Annonce