Annonce
Sønderborg

Kreativt i Svenstrup

Hver onsdag frem til og med 24. juli tilbydes der kreative aktiviteter i Svenstrup. PR Foto

Kreative Aktiviteter på Stolbroladen Sandvej 19 i Svenstrup.

Svenstrup: Igen i år tilbydes der kreative aktiviteter af forskellig art på Stolbroladen i Svenstrup

De startede onsdag 3. juli kl. 14-17 og fortsætter hver onsdag til og med 24. juli.

I Farveladen kan man male på forskellige slags materialer, blandt andet lærred, papir, glas, æsker, stof, træ samt lave kort med mere.

Smykker og andet kan laves i Stenklubben og udenfor kan man lære at lave ting i trædrejning. Derudover kan man deltage i en skattejagt.

I vognporten er der et lille loppemarked som har åbent samtidig.

Forældre/bedsteforældre er meget velkomne til at blive og hygge sammen med børnene eller give en hånd med. Der er mulighed for køb af kaffe/kage og vand.

Der betales for deltagelse.

Børn fra omkring 6 til cirka 16 år kan deltage, og der kræves ingen tilmelding - man møder bare op.

Arrangør er Stenklubben og Farveladen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det ligegyldige alternativ

De entrede dansk politik med kærlighed, dans og et dybfølt ønske om en anderledes måde at drive landet på. Alternativet stormede ind i Folketinget ved valget i 2015 og fik fem procent af stemmerne uden nogen anden dominerende slagplan end at gøre tingene på en alternativ måde. Leder Uffe Elbæk fandt det hele ganske "crazy", og på Nørrebro, hvor partiet fik næsten 18 procent af stemmerne og blev større end Socialdemokratiet, løftede man taget i ekstase og drømte om en ny verdensorden. I dag er festen slut. Et elendigt resultat til folketingsvalget i 2019 sendte partiet ned på tre procent af stemmerne, og man må konstatere, at partiet ingen varige aftryk har sat på dansk politik. Til trods for, at folketingsvalget i juni netop handlede om klima, der jo ellers er et af Alternativets mærkesager. Men dagsordenen er global og har ikke en snus med Alternativets indsats at gøre. Skulle man være i tvivl, kan man konsultere det såkaldte forståelsespapir, der er skrevet af regeringen Mette Frederiksen (S) og dens støttepartier Det Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten. Her er sat de mest ambitiøse - og måske også uopnåelige - klimamål i historien, men altså uden, at Alternativet har været involveret. Partiet, der om nogen snakkede klima og en ny samfundsindretning, har ikke sat det mindste fingeraftryk på den mest ambitiøse klimadagsorden nogensinde - stærkere bevis for parlamentarisk ligegyldighed findes næppe, og det er sigende, at man ikke har hørt et kvæk fra Alternativet, siden vælgerlussingen i juni. Partiet har i dets korte historie budt på utallige farverige indslag så som en ganske alternativ festkultur, alternativ medarbejderpleje, alternativ ansættelsespolitik i partiet, men alt sammen artigheder fra gemakkerne og ikke fra den politiske scene. Jovist, Alternativet har fået fjernet transseksuelle fra listen over psykisk syge og andre fornuftige ting, men det varige aftryk på dansk politik er det ikke blevet til, og bliver det heller næppe.

Annonce