Annonce
Aabenraa

Kreditbanken ansætter to nye medarbejdere

Heidi Borella er netop blevet ansat som kunderådgiver i Kreditbankens filial i Aabenraa. Privatfoto

Aabenraa: Kreditbankens afdeling i Aabenraa har netop ansat to nye kunderådgivere, Heidi Borella og Betina Søen Andersen.

Heidi Borella har de seneste 23 år været ansat i Jyske Bank – heraf de seneste seks år som leder af privatkundeteamet. Heidi er et kendt ansigt i Aabenraa og Rødekro. Privat er Heidi Borella bosiddende i Rødekro, gift med Mikael, og sammen har de to sønner, Anton og Victor. Samvær med familie og venner er noget af det, Heidi sætter allermest pris på.

Betina Søe Andersen medbringer over 30 års erfaring inden for den finansielle sektor – de seneste ni år fra Frøs Sparekasse i Aabenraa. Betina er født og opvokset i Rødekro og bosiddende på Løjt land. Familien tæller også to døtre på henholdsvis 22 og 25 år samt samlever Kent. Pigerne er i dag flyttet hjemmefra, men heldigvis stadig tilknyttet lokalområdet.

Når Betina ikke er på arbejde eller blandt familien, er hun en entusiastisk golfspiller i Aabenraa Golfklub.

Betina Søe Andersen er blevet ansat som kunderådgiver i Kreditbanken i Aabenraa. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Esbjerg står sammen: Stor donation af beskyttelsesudstyr til Sydvestjysk Sygehus

Leder For abonnenter

Åbne kirker var tåbelig ide

Bevares. Vi kan nok alle trænge til et trøstende ord i denne krisetid med udsigt til både sygdom og økonomisk nedtur. Her er det kristne budskab om tro, håb og kærlighed så relevant som nogensinde. Men vi behøver ikke at være fysisk sammen om den oplevelse. Den moderne teknologi byder på rigelig mulighed for at forrette gudstjenester på utraditionel, men sikker vis. Derfor må man undre sig over, at Kirkeministeriet i første omgang besluttede at åbne kirkerne til påske. Naturligvis er påsken en af kirkeårets største helligdage. Men enestående forhold kræver også enestående løsninger. Den nuværende epidemi er absolut en af de undtagelser, der berettiger til for en gangs skyld at aflyse den fysiske kirkegang – selv i påsken. Statsminister Mette Frederiksen har stillet danskerne i udsigt, at vores samfund langsomt kan åbne op igen efter påsken. Betingelsen er, at smittekurven fortsætter med at flade ud. Det sker imidlertid kun, hvis vi viser agtpågivenhed og undgår letsindig adfærd. I praksis vil det formentlig i de fleste kirker være muligt at gennemføre en påskegudstjeneste med god afstand mellem deltagerne. Ikke desto mindre er netop en gudstjeneste netop et eksempel på, at flere mennesker unødigt forsamles. Derfor er det godt, at beslutningen nu er trukket tilbage. Blandt andre sognepræst Dennis Voss Stensgaard fra Vester Nebel havde på forhånd afviset at holde gudstjeneste. I hans tilfælde kunne det ske med god samvittighed. Han er sygemeldt, fordi han formentlig selv er smittet med coronavirus. Ikke desto mindre gav han i utvetydige vendinger udtryk for sin frustration over kirkeministeriets udmeldinger. I hans øjne var det blandt andet en hån mod de unge, der netop på grund af den aktuelle epidemi har fået udskudt deres konfirmationer til august og september. Koldings borgmester, Jørn Pedersen var enig og opfordrede andre præster til at følge Dennis Voss Stensgaards eksempel. Lykkeligvis bredte den sunde fornuft sig til sidst også til ministeriet.

Annonce