Annonce
Aabenraa

Kreditbanken ansætter to nye medarbejdere

Heidi Borella er netop blevet ansat som kunderådgiver i Kreditbankens filial i Aabenraa. Privatfoto

Aabenraa: Kreditbankens afdeling i Aabenraa har netop ansat to nye kunderådgivere, Heidi Borella og Betina Søen Andersen.

Heidi Borella har de seneste 23 år været ansat i Jyske Bank – heraf de seneste seks år som leder af privatkundeteamet. Heidi er et kendt ansigt i Aabenraa og Rødekro. Privat er Heidi Borella bosiddende i Rødekro, gift med Mikael, og sammen har de to sønner, Anton og Victor. Samvær med familie og venner er noget af det, Heidi sætter allermest pris på.

Betina Søe Andersen medbringer over 30 års erfaring inden for den finansielle sektor – de seneste ni år fra Frøs Sparekasse i Aabenraa. Betina er født og opvokset i Rødekro og bosiddende på Løjt land. Familien tæller også to døtre på henholdsvis 22 og 25 år samt samlever Kent. Pigerne er i dag flyttet hjemmefra, men heldigvis stadig tilknyttet lokalområdet.

Når Betina ikke er på arbejde eller blandt familien, er hun en entusiastisk golfspiller i Aabenraa Golfklub.

Annonce
Betina Søe Andersen er blevet ansat som kunderådgiver i Kreditbanken i Aabenraa. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Dronningens jernnæve

Der er nærmest altid uro i det engelske kongehus, og den seneste tid har uroen haft den iltre prins Harry som omdrejningspunkt. Prins Harry er bror til prins William, der en dag bliver konge, og yngste søn af prins Charles og prinsesse Diana, og sammen med sin kone, den borgerligt og amerikansk fødte hertuginde Meghan, ønsker han at trække sig som såkaldt seniormedlem af kongefamilien. Det er blandt andet ønsket om mere privatliv, der har bragt det unge ægtepar på disse tanker. Den engelske dronning Elisabeth har reageret ved at efterkomme parrets ønske, men samtidig også frataget dem retten til at kalde sig "kongelige højheder", frataget dem retten til at modtage apanage ligesom de to skal tilbagebetale cirka 20 millioner kroner for den nylige renovering af deres residens Frogmore Cottage. Der er langt fra det engelske til det danske kongehus, men dronning Elisabeths beslutning virker klog. Selv om man som kongelig er født ind i en særlig skæbne, er der historisk flere eksempler på, at medlemmer af forskellige kongehuse har frasagt sig disse nedarvede privilegier. I England synes dronningens holdning klar: Hvis du ikke vil arbejde som kongelig, får du heller ikke løn som kongelig. Dette spørgsmål kommer vi uden tvivl også til at diskutere inden længe her i Danmark, idet der i kongehuset lige nu er usædvanligt mange børn. En del af disse vil formentlig heller ikke som voksne kunne fylde en tilværelse ud inden for kongehuset, og derfor vil den til den tid siddende regent i samråd med regering og Folketing skulle træffe beslutninger i samme boldgade som dronning Elisabeths. Et kongehus med nedarvede privilegier er egentlig som konstruktion en anakronisme, men da eksempelvis det danske kongehus nyder massiv folkelig opbakning, er det i praksis en ganske demokratisk indretning. Imidlertid hviler en del af populariteten utvivlsomt på en bred accept af forholdet mellem aflønning og indsats, og her er det klart, at medlemmer af kongehuset for at få apanage skal arbejde for pengene.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];