Annonce
Tønder

Krise: Odder åd TM Tønders forspring og løb med pointene

TM Tønder tabte søndag hjemme med 29-33 til Odder Håndbold. Foto: Flemming Andersen
TM Tønder tabte søndag med 29-33 til Odder Håndbold, og holdet er i krise, erklærer træner Jan Paulsen.
Annonce

Tønder: TM Tønder er i krise. Så kort kan det siges, og det gjorde TM Tønder-træner Jan Paulsen søndag, da holdet havde tabt 29-33 til Odder Håndbold i Tønder Sport- & Fritidscenter.

- Vi er i krise. Det er vi. Det er ren overlevelse for ikke at rykke direkte ned, konstaterede han, da han overfor pressen kommenterede på kampen og holdets situation.

Den overlevelseskamp venter nu TM Tønder de kommende måneder.

Søndag så det i starten fornuftigt ud i hal 2. TM Tønder kom på 4-1 efter blandt andet to mål af Felix Kasch, men Odder åd forspringet, og gæsterne bragte sig foran første gang ved 7-8. Derfra var Odder aldrig bagud.

Kampen i tal

TM Tønder - Odder Håndbold 29-33

Pausestilling: 13-16

Udvisninger (2 min.): TM Tønder 1 og Odder Håndbold 2

TM Tønders mål: Lasse Nikolajsen 7, Felix Kasch 4, Alexander Hansen 3, Casper Rahr Madsen 3, Thomas Clausen 3, Ulrik Nøddesbo Eggert 3, Nikolai Keller 2, Malte Schnoor 2, Jimmi Elmgaard 2.

Odders topscorere: Andreas Søgaard og Matias Damgaard 7.

Annonce

Snuste til point

Ved pausen stod der 13-16, og i anden halvleg svingede udeholdets forspring i størrelse. Odder Håndbold var flere gange foran med fem mål, mens TM Tønder snuste til point ved 25-26.

Odder havde held med afslutninger fra distancen, mens det virkede til, at TM Tønder ledte efter løsninger i angrebsspillet – holdet havde søndag Lasse Nikolajsen som topscorer med syv mål.

Fra 25-26 trak Odder Håndbold igen fra, og afslutningen var ikke for alvor spændende. Med sejren er Odder Håndbold to point foran TM Tønder i tabellen.

- Overordnet set så leverer vi jo ikke godt nok. Vi har alt for mange udfald i kampen og kommer med for lidt kvalitet, lød det efter kampen fra Jan Paulsen, der så holdet halte over hele linjen.

Det gjaldt både angrebet - selvom man scorede 29 mål - forsvaret, målmandspositionen og fysikken.

Annonce

Tophold venter

Jan Paulsen er i ude i en øvelse, hvor han skal udvikle spillerne samtidig med, at der skal point på kontoen.

- Det mentale, der kan jeg også godt mærke, at jeg har overtaget et hold, der ikke er i balance. Andet havde også været underligt, konstaterede Jan Paulsen, der kom til efter fyringen af Torben Sørensen.

Og han er kommet på en større opgave, end han havde troet, da han overtog TM Tønder.

- At det var så grelt, det havde jeg ikke troet, erkendte han søndag.

TM Tønder spiller næste gang på torsdag klokken 19.30 - her venter 1. divisions tophold TMS Ringsted. Kampen spilles i hal 2 i Tønder.

TM Tønder tabte søndag hjemme med 29-33 til Odder Håndbold. Det virkede til, at holdet ledte efter løsninger i angrebsspillet. Foto: Flemming Andersen
Træner Jan Paulsen har fået sin sag for i TM Tønder - opgaven er større, end han havde regnet med. Foto: Flemming Andersen
TM Tønder tabte søndag hjemme med 29-33 til Odder Håndbold. Foto: Flemming Andersen
Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Smitten stiger i syv ud af ti kommuner i landsdelen: Nu er Tønder også over bekymrende grænse

Annonce