Annonce
Tarm

Kristian Andersen roser ung debat-vikar - og håber stadig selv på tv-tid

Kristian Andersen var ikke stand in, da Kristendemokraternes formand fik et ildebefindeden før en debatrunder på tv. Arkivfoto
Den vestjyske kristendemokrat vil gerne i ordkamp for sit parti, selvom tv-stationerne siger nej.

Tarm: Tv-stationerne TV 2 og DR har forpurret Kristendemokraternes ønske om at opstille en anden end formand Stig Grenov ved partilederdebatterne i fjernsynet, nærmere bestemt vestjyske Kristian Andersen.

Stationerne holder fast i, at det hedder partilederrunde, fordi seerne skal møde partiernes spidser.

Det blev imidlertid ikke Stig Grenov, der repræsenterede Kristendemokraterne ved tirsdagens partilederdebat på TV2 - men heller ikke Kristian Andersen tonede frem på skærmen.

Det var imidlertid partiets næstformand Isabella Arendt Laursen, der overtog med kort varsel, idet Stig Grenov havde fået et ildebefindende, inden debatten gik i gang.

Annonce

Logistisk umuligt

Selvom Kristian Andensen ikke fik skærmtid som håbet, så har han stor ros til Isabella Arendt Laursen, der afbrød sin 26-års fødselsdag for at debattere på live-tv.

- Jeg synes, det er naturligt, når Stig fik det dårligt, at næstformanden træder til, og det var heldigvis en mulighed. Så vidt jeg ved, var hun på vej til Odense, men blev ringet op, mens hun stadig var i København og havde mulighed for at møde op, siger den vestjyske kristendemokrat.

- Det er sejt at springe til og tone frem på skærmen, som hun gjorde, tilføjer han.

Desuden var det ikke praktisk muligt for Kristian Andsersen at agere vikar i debatten, da udskiftningen skete med kort varsel.

- Rent logisktisk kunne det heller ikke lade sig gøre, da jeg befandt mig i Vestjylland, siger han.

Annonce

Håber stadig på vikariat

I det hele taget bliver Vestjylland hans base under valget.

Foruden at være opstillet her har Kristian Andersen nemlig sammen med sin kone overtaget nyt hus 1. maj, som de er ved at gøre indflytningsklart.

Dog er istandsættelsen trådt lidt i baggrunden for valgkampen, der hærger de næste knap fire uger.

Ønsket om mere skærmtid - trods tv-stationernes modstand - er da heller ikke opgivet, fortæller Kristian Andersen.

- Vi må se, om det bliver muligt for mig at komme på ved afslutningsdebatterne. I går var der to partier, der havde en anden end formanden med, godt nok på grund af sygdom, men vi holder muligheden åben, siger Kristian Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet For abonnenter

Sex i en hemmelig verden: Alle slags mænd mødes i skoven - også dem med vielsesring og autostol på bagsædet

Annonce