Annonce
Ribe-Esbjerg HH

Kristian Kristensen ny cheftræner i Ribe-Esbjerg

Kristian Kristensen kom fra et job som cheftræner for kvinderne i Herning-Ikast Håndbold - nu skal han træne mændene i Ribe-Esbjerg. Foto: Ole Nielsen
Ny træner har skrevet en tre-årig kontrakt. Lars Walther stopper med øjeblikkelig virkning.
Annonce

Kristian Kristensen bliver ny cheftræner i Ribe-Esbjerg. Han har skrevet under på en treårig kontrakt og afløser Lars Walther, der stopper med øjeblikkelig virkning.

- Vi har haft fornøjelsen af at lære Kristian at kende både som træner og som menneske i løbet af denne sæson, og vi har ikke andet end positivt at sige om Kristian og hans arbejde i den tid, han har været hos os. Aftalen med Kristian sikrer den fornødne kontinuitet til Ribe-Esbjerg HH, siger bestyrelsesformand Holger Refslund i en pressemeddelelse.

I pressemeddelelsen hedder det videre:

- Som bekendt skal Lars Walther være cheftræner for den polske klub Azoty Pulawy fra den kommende sæson. Bestyrelsen og Lars Walther er derfor i samarbejde og efter god dialog kommet frem til, at det rigtige for alle parter er, at Lars får mulighed for at forberede sig bedst muligt til arbejdet i sin nye klub, og Kristian får mulighed for allerede nu at sætte sit præg på holdet, hvorfor Lars Walther stopper pr. dags dato, og Kristian Kristensen herefter overtager tøjlerne. I fremtiden vil Ribe-Esbjerg HH og Lars Walther dog stadig samarbejde, idet der arbejdes på en træningskamp mellem Ribe-Esbjerg HH og Azoty Pulawy.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Debat: Luk turistkontoret i Ribe

Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce