Annonce
Esbjerg

Kristian Tofting Kristensen vinder installatørpris

Kristian Tofting Kristensen (t.v.) fik overrakt elinstallatørprisen fra Tekniq Arbejdsgiverne af Per Jørgensen, adjunkt ved EASV. Foto: Per Benny Paulsen
Et gennemsnit på 9,88 har sikret Kristian Tofting Kristensen Tekniq Arbejdsgivernes installatørpris for elinstallatører.

Esbjerg: Med et karaktergennemsnit på 9,88 sikrede Kristian Tofting Kristensen fra Outrup Tekniq Arbejdsgivernes installatørpris for elinstallatører, da studerende på Smart Academy i Esbjerg fik papir på deres uddannelse til elinstallatører.

Prisen gives til den studerende på hvert erhvervsakademi, der har klaret sig bedst på uddannelsen og bestået autorisationsprøven.

- Jeg vidste faktisk ikke, at der var en pris. Det er en god bekræftelse på det arbejde, som jeg har lavet, især fordi jeg til den afsluttende eksamen var umådeligt meget i tvivl om, hvordan jeg havde klaret mig, indtil jeg fik mit 12-tal. Jeg har efterfølgende fået at vide, at min lillebror faktisk fik prisen for nogle år siden som vvs-installatør, siger den 43-årige prisvinder, der tog uddannelsen sideløbende med, at han passede sit arbejde hos Tjæreborg Industri.

Annonce

Høj efterspørgsel

- Installationsbranchen har brug for dygtige folk, ikke mindst når vi kommer ud på den anden side af coronakrisen. Og vi kan jo se, at de nyuddannede installatører er meget eftertragtede ude i virksomhederne, siger Tina Voldby, underdirektør hos Tekniq Arbejdsgiverne.

Kristian Tofting Kristensen kan nu gå styrket ind til arbejde hos Tjæreborg Industri.


Det er en god bekræftelse på det arbejde, som jeg har lavet.

Kristian Tofting Kristensen


- Jeg er tidligere landmand og svineproducent, men for nogle år siden kiggede jeg og min kone på hinanden og fandt ud af, at det ikke var det, som jeg skulle gøre resten af livet. Så jeg kom i voksenlære hos Tjæreborg Industri. Derfra har det så bare udviklet sig, siger Kristian Tofting Kristensen, der ikke har planer om at skulle sige farvel til Tjæreborg Industri.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne fra en magisk EM-aften: Danmark tævede Rusland og bragede i ottendedelsfinalen

Annonce