Annonce
Esbjerg

Kro-formand: Vi skal have fundet nye forpagtere

Verner Bertelsen, formand for foreningen Endrup Møllekro og Henning Andersen, bestyrelsesmedlem i foreningen håber det lykkes at finde nye forpagtere til Endrup Kro. Arkivfoto: Kirsten Enevoldsen.
Verner Bertelsen, formand for bestyrelsen for foreningen Endrup Møllekro, som ejer Endrup Kro håber, at man har nye forpagtere klar senest den 1. januar.

ENDRUP: Verner Bertelsen, formand for bestyrelsen for foreningen Endrup Møllekro, som ejer Endrup Kro lægger ikke skjul på, at både han og bestyrelsen er kede af, at kroens forpagtere de seneste fire år, Louise Sihm Kloster og Peter Marczak pr. 1. december har opsagt deres forpagtningsaftale.

- Både vi og kroens gæster har ikke haft andet end godt at sige om maden og den måde kroen har været drevet på. Selvfølgelig er der nogen, som har savnet, at man kunne købe en dagens ret, men krodriften skulle jo også hænge sammen. Så vi har været rigtig godt tilfredse. Vi havde da også håbet på, at vi kunne fortsætte med Peter Marczak som eneforpagter. Men det er ikke lykkedes, konstaterer Verner Bertelsen.

I sidste uge blev der holdt generalforsamling i foreningen Endrup Møllekro, og her var der opbakning til, at bestyrelsen nu leder med lys og lygte efter nye forpagtere.

- Vi håber da på, at vi har en ny forpagter klar den 1. januar, siger Verner Bertelsen.

Annonce

Ingen kandidater

Har du nogle kandidater på hånden?

- Nej, det har jeg ikke. Sidste gang var det igennem et opslag på facebook vi fandt vores nye forpagtere. Og det bliver vel også ad den vej vi nu skal ud og sprede budskabet, siger han.

Og hvad gør I så, hvis det ikke lykkes at finde en ny forpagter?

- Ja, vi er jo ikke en forening med en stor pengetank. Vi har investeret 350.000 kroner i modernisering og renovering kroen i de senere år. Så det er en kro i en fin stand man kan forpagte. Man skal lægge 25.000 kroner i tre måneders husleje i depositum, og så skal man selvfølgelig have råd til at købe ind til et varelager. Men så meget vil det ikke koste at komme i gang som forpagter, siger Verner Bertelsen.

Han har dog ikke et bud på, hvad der sker, hvis man ikke finder en ny forpagter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Labrador på udflugt: Hvem savner Elvis

Annonce