Annonce
Dødsfald

Kromanden tabte kræft-kampen: Bent Sandfeld er død

Bent Sandfeld, 37, døde i weekenden efter længere tids ulige kamp mod kræft. Arkivfoto: Joan Anette Karlsen
Annonce

Filskov: Den lokale kromand i Filskov, Bent Bredvig Sandfeld, er efter længere tids ulige kamp mod en kræftsygdom død, 37 år.

Det er blot et år siden, at Bent Sandfeld blev ramt af forskellige symptomer, som han i første omgang tolkede som stress. Det viste sig dog, at den reelle årsag var langt værre, da han havde en tumor i hjernen. I løbet af 2019 var han igennem en lang række behandlinger i forsøget på at slå sygdommen ned, men det lykkedes ikke, og Bent Sandfeld sov søndag den 12. januar ind.

I lokalområdet er Bent Sandfeld mest af alt kendt som en flittig og dygtig restauratør. I 2007 overtog han Grønbjerg Hotel, og seks år senere overtog han forpagtningen af Filskov Kro, mens han og hustruen Louise flyttede ind i lejligheden over kroen.

Bent Sandfeld har altid interesseret sig meget for fodboldgolf. Han har selv vundet verdensmesterskabet i den forholdsvis unge sportsgren, og hans store ønske var derfor at få sin egen fodboldgolfbane. I dag ligger der ikke mindre end to fodboldgolfbaner rundt om kroen i Filskov, og de er med til at lokke gæster fra nær og fjern til området.

Udover hustruen Louise efterlader Bent Sandfeld sig sønnerne Hjalte og Noah på syv og fem år.

Begravelsen finder sted lørdag den 18. januar klokken 11 fra Filskov Kirke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Tidligere JydskeVestkysten-chef giver ledelsen en ordentlig kindhest: - I bør overveje at lukke avisen, inden det bliver pinligt

Danmark For abonnenter

Kemikalie smadrede ansattes lunger: Nu har medarbejder fået nyt anfald på skandaleramt Varde-fabrik

Annonce