Annonce
Varde

Kromands vikarbureau er gået konkurs -  men kroen fortsætter driften

Arend Doornbos driver kro i Nordenskov. Men hans  vikarbureau er under konkursbehandling. Arkivfoto: Yvonn Tittel
Uheldige omstændigheder betyder, at servicefirma  inden for landbrug er konkurs. Ejeren har også et selskab, der varetager driften af Nordenskov Kro.
Annonce

Gårde/Nordenskov: Doornbos Vikarservice ApS i Gårde ved Ølgod er under konkursbehandling. Det er kromanden i Nordenskov, Arend  Doornbos, der ejer Doornbos Vikarservice, et firma der tilbød bistand til landmænd i forbindelse med husdyravl.

Doornbos Vikarservice  er et datterselskab under Doornbos Aps, som er et selskab inden for restaurationsbranchen. Det lyder måske kompliceret, men... Det er også Arend Doornbos, der ejer Doornbos ApS, der har  lejet sig ind på Nordenskov Kro. Moderselskabet er ikke konkurs. Arend Doornbos har via sit anpartsselskab sørget for, at kroen ikke længere står ubenyttet hen.

Nordenskov Kro har været lukket siden 2017, men fra begyndelsen af 2020 var der atter aktivitet. Arend Doornbos har lejet lokaler på Nordenskov Kro, som han driver.

- Konkursen i Doornbos Vikarservice får ingen indflydelse på krodriften, siger Arend Doornbos.

For det er altså  ikke moderselskabet bag krodriften, der er konkurs.

Annonce

Der var fem medarbejdere

Doornbos Vikarservice har beskæftiget cirka fem medarbejdere, men så mange var der ikke i tiden op til konkursen. Firmaet begyndte aktiviteten i 2018.

Arend Dornboos oplyser, at coronakrisen ikke har haft nogen indflydelse på konkursen, men at det er uheldige omstændigheder, der betyder, at firmaet ikke kunne fortsætte.

Der er nemlig blevet passet husdyr under coronakrisen.

Selv fortsætter Arhrend Doornbos da også med dyrehold.

- Jeg har fået et job med at passe dyr på STU, siger Ahrend Dornboos, der privat bor i Gårde.

STU ligger på den tidligere Gårde Skole. STU betyder Særligt Tilrettelagt Uddannelse og henvender sig til unge, der ikke passer ind i det almindelige uddannelsessystem, eksempelvis udviklingshæmmede, som på STU kan gennemføre en uddannelse.

I den forbindelse er der nogle husdyr på området ved den tidligere kommuneskole. Dem passer Arend Doornbos som privat person, ikke gennem sit bestående anpartsselskab.

Men krodriften i Nordenskov fortsætter altså også.Kurator

  • Kurator er advokat Per Buttenschøn, advokat i Aarhus.
  • Mener du at have et tilgodehavende i konkursboet, så skal der fremsendes et dokumenteret krav - senest tre uger efter den 11. juni - til Per Buttenschøn.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Problemer med Venstres online-afstemning: Jørgen fik ikke chancen for at stemme på Line

Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Sønderjyske Fodbold

Første vintertransfer er på plads: SønderjyskE henter svensk forsvarsspiller

Annonce