Annonce
Vejen

Kronprinsesse Mary på besøg: - Det er fedt, at hun er så interesseret

Jonas MacDonald, der går på højskolens designlinje, fortalte kronprinsesse Mary om sit projekt i forløbet modedesign. Foto: Martin Ravn
To af de elever, der kom helt tæt på kronprinsesse Mary - og også fik mulighed for at tale med hende - var 20-årige Laura Overgaard og 21-årige Jonas MacDonald, der begge går på Rødding Højskoles designlinje.
Annonce

Rødding: Da det officielle program med sang og taler var overstået, fik kronprinsesse Mary, der besøgte Rødding Højskole i anledning af højskolens 175-års jubilæum, en rundvisning, hvor forstander Mads Rykind-Eriksen blandt andet fortalte mere om højskolen og om de bygninger, som de kom igennem.

I Vestfløjen, der er en ombygget stald- og ladebygning, skulle kronprinsessen blandt andet hilse på to af de elever, der går på højskolens designlinje, nemlig Laura Overgaard og Jonas MacDonald.

Og mens den samlede verdenspresse knipsede et hav af billeder af den royale gæst og eleverne, tog kronprinsessen sig rigtig god tid til at høre om de projekter, de har arbejdet med de seneste uger.

Kronprinsessen spurgte interesseret ind til det projekt, som Laura Overgaard havde arbejdet med på forløbet arkitektur, der er en del af højskolens designlinje. Foto: Martin Ravn
Annonce

Meget normalt

Og selvom det var et medlem af Danmarks kongehus, som de stod og talte med, så gled samtalerne helt uden problemer.

- Det virkede meget normalt. Det var slet ikke sådan, at jeg blev nervøs. Jeg så hende som et helt normalt menneske. Det er fedt, at hun er så interesseret i det, fortalte 21-årige Jonas MacDonald fra Roskilde, der i sit forløb med modedesign havde valgt at kreere et såkaldt statementpiece - en jakke, en hat og et par sko - det hele levet af plastik.

Også 20-årige Laura Overgaard fra København, var glad for, at kronprinsessen havde været meget interesseret og stillede mange spørgsmål.

- Det er fedt, at hun tager sig tid til det, sagde Laura Overgaard, der er i gang med forløbet arkitektur, hvor hun og hendes holdkammerater havde arbejdet med "rum" som koncept.

Efter det royale besøg kunne både Jonas og Laura slappe helt af og sammen med deres højskolevenner bruge resten af dagen på at fejre deres højskoles flotte jubilæum.

Med kroner og flag tog børnene imod kronprinsessen. Foto: Martin Ravn
Kronprinsesse Mary gæstede Rødding Højskole i forbindelse med højskolens 175 års jubilæum. Foto: Martin Ravn
Kronprinsessen gav sig god tid til at hilse på de mange, der var mødt frem for at tage imod hende. Foto: Martin Ravn
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce