Annonce
forside

Kronprinsesse Mary til parade i dronningens klæder

Kronprinsesse Mary kommer til Nymindegab onsdag og deltager i paraden, mens familien ser på fra tribunen.
Annonce

NYMINDEGAB: Den kulørte presse behøver ikke at spekulere på, hvad den ekstravagante kronprinsesse Mary har på af eksklusive mærkevarer, når hjemmeværnet på onsdag markerer sit 60 års jubilæum. Kronprinsessen er nemlig en del af paraden. Så påklædningen er grønspættet jakke i hærens nuancer og matchende bukser.

Hjemmeværnet markerer sit jubilæum på onsdag på Hjemmeværnsskolen i Nymindegab. Kronprinsesse Mary har selv været elev på skolen, hun blev nemlig så sent som i februar til løjtnant i hjemmeværnet.

Men på onsdag viser den nyudnævnte løjtnant sig altså for offentligheden i kongens klæder.

Paraden er kun for særligt inviterede, blandt andre 72 veteraner, som har været med i hjemmeværnet i samtlige de 60 år, det har eksisteret.

Der er også besøg fra hele den kongelige familie, og dronning Margrethe, som personlig vil hilse på samtlige de 72 veteraner.
Desuden kommer prins Henrik, kronprins Frederik, prins Joachim, prinsesse Marie og prinsesse Benedikte.

Der vil være mulighed for at få et glimt af de kongelige, når de ankommer til Nymindegab. De vil nemlig køre i bil det sidste stykke gennem Nymindegab på onsdag klokken 13.55.

Kronprinsesse Mary blev den 19. februar i år udnævnt til løjtnant i hjemmeværnet. Hun er tilknyttet staben i totalforsvarsregion København, der omfatter hovedstaden, Nordsjælland og Bornholm.

Læs mere i JydskeVestkysten eller e-avisen søndag

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

Sådan leder politiet efter Jørgen: - Vi kan ikke få for meget information

Annonce