Annonce
Billund

Kronsprinsparrets fond har givet 75.000 kroner til Naturrum Sdr. Omme

Sådan skal det nye naturcenter i Sdr. Omme se ud. Naturrum Sdr. Omme skal et sted, som alle i hele byen kan få glæde af. Illustration: Marianne Vest
Annonce

Sdr. Omme: Det går fremad for Sdr. Omme store naturcenterprojekt: Naturrum Sdr. Omme har netop modtaget 75.000 kr. til projektet fra kronprins Frederik og kronprinsesse Marys fond.

- Det er vi meget stolte af. Vi har nu i alt samlet ca. 5,72 millioner kroner til byggeriet. Status er, at vi nu "kun" mangler ca. 1,7 millioner kroner. Vi arbejder ihærdigt med at finde de sidste penge, sådan at byggeriet kan iværksættes i slutningen af 2017 eller begyndelsen af 2018, lyder det i en pressemeddelelse fra Lisbeth Arvad fra projektgruppen.

Naturrum Sdr. Omme er i øjeblikket ved at søge støtte ved Real Dania Underværker. For at projektet kan gå videre til bedømmelsesudvalget, kræver det, at minimum 200 personer stemmer på projektet på RealDanias hjemmeside. Indtil videre har ca. 460 personer stemt, men Lisbeth Arvad med flere vil gerne samle endnu flere stemmer.

Man kan støtte projektet i Sdr. Omme på hjemmesiden: http://www.undervaerker.dk/projekter/2017/naturrumsdromme

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Friture satte ild i køkken

Regionalt For abonnenter

Underretninger om belastede børn fortsætter på rekordhøjt niveau: Ekspert savner viden bag tallene

Billund

Travformand om købstilbud fra Lego-familien: Aktionærer beslutter, om travbanen skal sælges

Annonce