Annonce
Kolding

Kropar fra Endelave overtager restaurant ved Kolding: - Vi har brug for at være mere sammen med vores familie

Allerede for et års tid siden luftede Marianne og Henning Brodersen tanker om at forlade Endelave, så de nemmere kan holde kontakten til børn og børnebørn. De endte med at give Endelave Kro endnu en sæson, men nu har de besluttet at stoppe som forpagtere og overtage restauranten på Birkemose Golf Club. Arkivfoto: Morten Pape
Marianne og Henning Brodersen, der de seneste år har stået bag Endelave Kro, er nye forpagtere af restauranten på Birkemose Golf Club.

Birkemose: Det er et rutineret forpagterpar, der i øjeblikket er ved at flytte ind på Birkemose Golf Club, hvor de overtager driften af restauranten.

Marianne og Henning Brodersen har de seneste fire år med voksende succes drevet Endelave Kro, men de har nu besluttet at vende tilbage til fastlandet.

- Det handler ganske enkelt om, at vi har brug for at være mere sammen med vores familie, siger Marianne Brodersen, som sammen med sin mand altså nu rykker til Birkemose Golf Club.

Annonce

- Det glæder vi os til, og i den seneste tid har vi både været her på Endelave og derovre for at gøre det nye sted klar, siger hun.

Hvis det skal være, skal det være nu

Hektisk travle sommersæsoner, hvor turisterne i stigende tal besøger Endelave, har skubbet på udviklingen. Og netop sæsontravlheden er også en af grundene til, at 57-årige Marianne Brodersen og 64-årige Henning Brodersen nu kører flyttebilen til færgen for at prøve kræfter med et nyt projekt.

- Vi har jo ikke årene foran os, og hvis vi skal gøre noget nyt, skal det være nu, konstaterer hun.

- Vi kunne godt tænke os at være et sted, hvor travlheden er mere delt ud over hele året, og hvor det ikke er ekstremt hårdt arbejde i perioder. På det ny sted håber vi også, at vi kan drive det mere som en tomands-virksomhed, hvor vi kan klare opgaverne uden behov for hjælp udefra, forklarer hun.

Marianne og Henning Brodersens aftale med anpartsselskabet Endelave ApS, der står bag kroen, udløber 1. maj, og selskabet er nu i gang med at lede efter personer, der vil drive restaurant- og overnatningsstedet videre.

Annonce
Kolding For abonnenter

Nyt byråd fritstiller topdirektør for tusindvis af ansatte øjeblikkeligt

Danmark

Mandagens coronatal: Ny smitterekord

Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Tina og Peder har bemærkelsesværdig vækst efter 18 år i branchen: Antallet af ansatte fordoblet efter et år med bundsolidt regnskab

Debat For abonnenter

JydskeVestkysten mener: Nej tak til fjernvarmepligt

Billund For abonnenter

Jens fylder 100 år: - Jeg har aldrig bekymret mig om ting, jeg ikke kan lave om på

Varde For abonnenter

3F har svært ved at hjælpe bulgarske arbejdsmænd: Er tavse som en mur

Dall: Derfor kommer Løkkes nye parti i Folketinget

Navne For abonnenter

Tredje gang tabte han til kræften: Tidligere indehaver af Expert i Varde er død

KIF Kolding

Fremragende første halvleg af KIF - sølle efter pausen

Sydjylland

Endnu en smitterekord og stor stigning i hele landsdelen: I en kommune eksploderer smitten med 800 flere tilfælde over weekenden

Dronningens smykkeskrin fortæller sin helt egen historie: Blandt platin, rubiner og brillanter ligger der pludselig et par plastic-øreringe fra Matas

Aabenraa For abonnenter

Læser undrer sig: Hvorfor bygger man nyt for 13 millioner kroner på losseplads, der skal lukke?

Esbjerg For abonnenter

Byråd tager det tunge skyts i arsenalet i brug efter påbud: Klar til at lukke for elevers adgang til skole

Sønderborg

Under et halvt år til Tour de France: Uforudsete udfordringer er dukket op

Annonce