Annonce
Nordtyskland

Kulørte påskeæg skal sætte kulør på coronatrist by

Overborgmester Simone Lange hængte selv de første af de 3000 æg op på Flensborgs legepladser. Foto: Foto: Michael Staudt

FLENSBORG: Trods en trist tid med mange coronasmittede og nedlukning fra torsdag skal påsken også være lidt festlig i Flensborg. Derfor har kommunens børne- og ungekontor gemt 3000 påskeæg på Flensborgs legepladser, hvor børnene så kan lede efter dem.

De 3000 påskeæg er skåret ud af træplader med laser. Ideen er, at børnene kan tage æggene med hjem og farvelægge dem. Herefter kan de dekorerede æg atter hænges op på legepladserne og på den måde skabe lidt kulør på en ellers ualmindelig grå hverdag med lukkede skoler, daginstitutioner og butikker.

- Jeg håber, at mange børn vil deltage i aktionen, og at de farverige påskeæg vil sprede glæde i en hård tid, forklarer Flensborgs overborgmester, Simone Lange, der selv hængte de første påskeæg op.

Æggene vil blive hængende på legepladserne indtil tirsdag den 6. april, hvorefter børne- og ungekontoret igen vil samle dem ind.

Derfor gælder det om at hente sit æg på legepladsen igen inden denne dato, hvis man gerne vil beholde mindet.

Flensborg går ind i en hård nedlukning fra torsdag, fordi smittetrykket i flere dage har ligget på over 100 smittede per 100.000 indbyggere på syv døgn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

En af Esbjergs rigeste familier vil bygge nyt sportsanlæg på historisk grund

Varde For abonnenter

Seniorforsker: Ingen tager vare på børnene i asbestsag – politikere må på banen

Annonce