Annonce
Vejen

Kulmbach: Det er ikke bare snak

Udvalgsformand Claus Kulmbach (V). Foto: Steen Rasmussen
Debat
Annonce

Claus Kulmbach (V), Føvling, formand for skole og børn, Vejen Kommune skriver i et svar til læserbrev i JV fra Solveig Wagner, Brørup, følgende:

Kære Solveig

Tak for din interesse for denne tilfredshedsundersøgelse, der fortæller, at forældrene i Vejen kommune er de 12. mest tilfredse i landet.
DST Survey har i perioden marts-juni 2020 indsamlet data i undersøgelsen om forældres tilfredshed med landets folke- og specialskoler samt SFO. Et stort repræsentativt udsnit af forældrene fra Vejen kommune har deltaget i denne undersøgelse på lige vilkår med andre kommuner. Derfor kan forældrenes svar fra kommunerne sammenlignes.

Jeg er derfor stadig meget glad for, at forældrene i Vejen kommune generelt er godt tilfreds og betragter resultatet som retvisende.

De politiske strategiske mål for hele 0-18 års-området om bedre trivsel via motiverende og varierende læringsmiljøer for at opnå endnu bedre læring og dermed flere uddannelsesparate er godt på vej.

Det er ikke bare snak, der er handling bag ordene. Det er der politisk og fra forvaltningens side, så skolechefen, og jeg er ikke uenig, som du måske antyder.

Jeg kan anbefale dig at gå ind på Vejen Kommunes hjemmeside og se dagsorden for skole og børn udvalgets næste møde. Her er punkt 4 anvendelse af frigivne beløb til læringsmiljøer, ikke bare på skole området, men også i dagtilbud. Det er mange forskellige og spændende tiltag. Der sker meget i denne tid med læringsmiljøerne, det opleves i dagtilbud, skole og SFO over hele kommunen. Alt sammen med fokus på trivsel.

Jeg er enig med dig i at vi ikke er i mål, der er et godt stykke vej endnu, men det var også forventet da vi i 2018 besluttede målene i strategien. Der er ikke nogen hurtig genvej, men et langt træk, som pædagoger, lærer, ledere og andre gør en stor indsats for hver dag. Mange tak for det.

Vejen kommune skal have en skole i top 10, og at forældrene generelt er godt tilfreds er en god indikator. Jeg ser da gerne, at forældrenes tilfredshed i Vejen kommune også kommer helt i top i årene fremover. Det skal vi gøre os fortjent til, og det vil jeg fortsat arbejde for.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Nu kan du få dit kørekort på mobilen

Danmark

Jesper Petersen bliver ny statsrevisor

Annonce