Annonce
Sønderborg

Kultur I Syd får Sønderborgs Galochepris

Bon Jovi og Def Leppard giver koncert for 23.000 mennesker på Kær Vestermark i Sønderborg.Foto: Timo Battefeld
Torsdag aften delte Sønderborg Salgs- og Reklameforening årets Galochepris ud til kulturarrangøren Kultur I Syd.

Sønderborg: Sønderborg Salgs- og reklameforening havde torsdag aften generalforsamling, hvor der traditionen tro blev uddelt årets Galochepris. Dette års modtager var Kultur I Syd ved eventchef Jes Johansen, formand Torben Lindvang og forretningsudvalgsmedlem Allan Schøne.

Ifølge foreningen vedtægter uddeles årets Galoche til en eller flere personer, der gør en forskel i Sønderborg-området, en person, der er med til at udvikle området og sætte det på landkortet. Om det er indenfor kunst, kultur, erhverv, markedsføring eller noget helt femte er underordnet.

Det var revydirektør Leif Maibom, der uddelte prisen:

- Når Sønderborg Salgs- og Reklameforening deler Galocheprisen ud, er det for at hylde en eller flere, der har fortjent det. Dem der går nye veje - for dem, der går i andres fodspor kommer aldrig foran. Man skal være en first mover, have mod, være nytænkende og sætte Sønderborg på landkortet. Kultur I Syd får prisen fordi I i den grad har skabt et musikalsk fyrtårn i Sønderborg, der har sat byen på landkortet og givet os et hav af store musikalske oplevelser. Fra Pavarotti til Bon Jovi. Fra Lilholt til Seebach. Fra Mølleparken til Slagmarken, sagde Leif Maibom til prismodtagerne.

Det er bestyrelsen i Sønderborg Salgs- og Reklameforening, der bestemmer, hvem som skal have prisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Labrador på udflugt: Hvem savner Elvis

Annonce