Annonce
Kultur

Kultur skal få syddanskerne op fra sofaen

Annonce

Mange syddanskere sidder alt for stille i deres fritid, og samtidig giver stadig flere udtryk for, at de har et dårligt mentalt helbred. Det viser den regionale sundhedsprofil, som tegner et billede af, hvordan syddanskerne har det.

Derfor besluttede regionsrådet på sit seneste møde at sætte to millioner kroner af kulturmidlerne af til temaet "Bevægelse i hele regionen". I regionens nye kulturstrategi, som netop er vedtaget, sættes der fokus på sammenhængen imellem kultur, sundhed og trivsel, og et af målene i strategien er at styrke borgernes trivsel og aktive liv.

- Næste år bliver i sandhed et bevægelsens år for Syddanmark med både Tour de France og det store DGI landsstævne i Svendborg. Med de to millioner kroner, vi sætter af til temaet om bevægelse, vil vi sørge for at støtte begivenheder med bevægelse rundt om i hele regionen og særligt i de områder, der ikke er direkte berørt af de to store begivenheder, siger Søren Rasmussen (DF), formand for Udvalget for regional udvikling, i en pressemeddelelse.

her

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Tidligere JydskeVestkysten-chef giver ledelsen en ordentlig kindhest: - I bør overveje at lukke avisen, inden det bliver pinligt

Annonce